Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Alternatif Tatil Seçenekleri

18.04.2018 13:20:00

Alternatif Tatil Seçenekleri 

Tatil birçok kişinin dinlenmek, gezmek, eğlenmek ve yeni yerler görmek amaçlı gerçekleştirdiği uzun veya kısa süreli çalışmaya ara verdikleri zaman dilimine deniyor. 80'ler sonrasında başlayan tatil köyü furyası daha sonrasında ultra her şey dahil sistem ile yıllarca ülkemizdeki popülaritesini korumuştur. Bu tip konaklama seçeneklerinde sınırsız yeme-içmeden sınırsız eğlenceye kadar müşterilere birçok şey vadediliyor. Günümüzde tatilcilerin artık kitleler halinde vakit geçirmekten sıkılması ve tatilde tüm zamanlarını aynı yerde geçirmek istememeleri farklı tatil seçeneklerinin ortaya çıkmasına neden oluyor. Yerli ve yabancı turistler tatil köyü gibi uzun yıllardır beğenerek tercih ettikleri tatil anlayışlarını yavaş yavaş değiştiriyor. 

Doğanın ortasında bulunan yerlerde kamplarda çadırlarda konaklamaktan, ıssız dağ evlerinde temiz havanın keyfini çıkarmaya birçok alternatif bulunuyor. Öyle ki eğer vaktinizi karada geçirmek istemiyorsanız dünyanın bir ucundan bir ucuna seyahat eden yüzen otelleri bile tercih edebiliyorsunuz. Alternatif tatil seçenekleri bireylerin bir tatilden beklentilerini karşılayabilecekleri farklı opsiyonlar sunabiliyor. Artık ister meditasyon ve yoganın başrolde olduğu ister yeni lezzetler tatmanın ön planda olduğu temalı konseptlere rastlanabiliyor. İslami tatil anlayışı da tatil yapmanın bu değişikliğine ayak uyduruyor ve artık muhafazakar otellerde konaklamaktansa daha çok korunaklı villalarda konaklanıyor. Dini kurallara uygun vakit geçirmek isteyenlerin farklı özelliklere sahip bu müstakil evlere ilgisi de her geçen gün artıyor. 

Helal otellerde aileler bay ve bayan ayrı ayrı tatil yapmaktansa Helal tatil evlerinde ailece gönül rahatlığıyla tatil yapabiliyor. Birçoğunun önünde bulunan özel havuzlarda yüzülebiliyor ve saklı teraslarında keyifle güneşlenilebiliyor. Sabahları kimsenin görmediği bahçelerde kahve keyfi yapılabiliyor veya kış mevsiminde çıtır çıtır yanan şöminenin başında romantik anlar geçirilebiliyor. Zevke göre hem modern dokunuşlara hem de doğanın ambiyansına uyum sağlayan müstakil evlerde konaklamak mümkün oluyor. Daha ziyade Güney Ege ve Akdeniz'in sessiz sakin tatil beldelerinde yer alan bu villa seçenekleri muhafazakar yaşam biçimini benimsemiş ailelerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Siz de İslami kurallara uygun bir tatil geçirmek isterseniz muhafazakar kesimin son dönemlerdeki gözdesi olan sadece size özel villalarda konaklayabilirsiniz. Tatil seçeneklerine her geçen gün bir yenisinin eklendiği bu dönemde, çocuklarınız ve tüm ailenizle birlikte zaman geçirebileceğiniz bu farklı İslami villalardan birini dilediğiniz mevsimde kiralayabilirsiniz. Türkiye'nin en iyi tatil beldelerinde ailenize özel tatilin keyfini sürmek isterseniz alternatif tatil seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Göz alıcı şekilde dekore edilmiş evlerde İslami tatil yapmak artık hayal değil, siz de aradığınız özellikteki evinizi bulup bu modaya ayak uydurmaya ne dersiniz?

www.villaciniz.com.tr  olarak, muhafazakar aileler ve bireyler için hazırladığımız seçkin  villa kiralama portföyümüzü gözden geçirin. Ekibimiz en uygun özellikleri bir araya getirdi ve size özel düzenlemelere yardımcı olmak için hazırız.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00