Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Balayı Tatilinizi Mutlaka Burada Yapmalısınız

5.08.2020 16:10:00
Balayı tatilinizi keyifli hale getiren harika yerler

Türkiye, iklimi ve doğa harikaları ile dünyanın her ülkesinden turist çekiyor. Balayı tatili düşünenler için de pek çok alternatif bulunan ülkemiz, her bütçeye uygun seçenekler vadediyor. Balayını Türkiye’de geçirmeyi planlıyor ve lokasyon konusunda kararsızsanız, listemiz tam size göre! İşte, keyifli bir balayı geçirebileceğiniz muhteşem yerler...
Çeşme
Doğayı ve sıcak iklimleri seviyor, eğlenceyi de doyasıya yaşamak istiyorsanız, sizin için ilk önerimiz Çeşme. İzmir’in en popüler ilçelerinden biri olan Çeşme, plajları, gece hayatı, leziz yemekler sunan restoranları ve denizi ile öne çıkıyor. Alaçatı’dan Ilıca’ya kadar Çeşme’de konaklayacağınız birçok sahil kasabası var.
 
Datça
Balayı yapılacak yerler arasında da isminden söz ettiren Datça, huzur dolu bir tatil keyfi vadediyor. Datça, Muğla’nın doğa harikası ilçelerinden biri. Ovabükü, Palamutbükü gibi ünlü plajları, büyüleyici sokakları, yöresel lezzetleri ve masmavi deniziyle farkını ortaya koyuyor.
 
Bozcaada
Yel değirmenleri, sessizliği, plajları ve sevimli mahalleleri ile Bozcaada, Çanakkale’nin önemli yerlerinden biri. Her sene milyonlarca turistin uğradığı bu ilçe, unutulmaz bir tatil geçirmenizi sağlayabilir. Şarap üretimi ve bağcılık, Bozcaada’nın kültürüyle özdeşleşmiş durumda. İlçe, üzümleri ve şaraplarıyla, balık restoranlarıyla ve tarihi alanlarıyla, tatilinizi doyasıya yaşamanıza imkân tanıyor.
 
Fethiye
Adeta bir cennet diyebileceğimiz Fethiye kiralık villa seçeneklerini, isterseniz balayınız için isterseniz de sevdikleriniz ile keyifli bir tatil yapmak için tercih edebilirsiniz. Kiralık villanızın konforu sayesinde muhteşem bir balayı tatili geçireceğinizden emin olabilirsiniz.
 
Uludağ
Dört mevsim boyunca tatil için uygun olan Uludağ, balayı yapmak isteyenlere de sonsuz seçenekler sunuyor. Bol oksijenli, yemyeşil doğasıyla ve saygın otelleriyle bu ilçe, tatilinizi konfor ve keyif içinde yaşamanızı sağlıyor.
 
Olimpos
Likya Yolu’nun gözdesi Olimpos, balayı yapılacak yerler  listesinde de yer alıyor. Olimpos’ta ağaç evlerde konaklayabilir, sakin koylarda denizin tadını çıkarabilirsiniz. Burada dilerseniz dalış yapabilir, safari turlarına da katılabilirsiniz.
 
Abant
Doğayla baş başa kalmak isteyeceğiniz bir tatil hayal ediyorsanız, bu hayalinizi Abant’ta gerçekleştirmeye ne dersiniz? Bolu kentinin turizm cennetlerinden biri olan Abant, bahar ve yaz aylarında yeşilliği, kış mevsiminde ise bembeyaz görünümü ile ziyaretçilerini etkilemeyi başarıyor.
 

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00