Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Kalkan Kiralık Villa

26.03.2018 13:15:00

Son yıllarda villa kiralamak sadece aileler için değil, bağımsız gezginler ve gençler arasında da popülerlik kazanıyor. Fantaziyi gerçeğe dönüştürmek istiyorsanız villa kiralamak, dilediğiniz yerde istediğiniz sürece yaşamanın gerçekten ne hissettirdiğini keşfetme şansı verir size. Bu, daha önce hiç yaşamadığınız bir yaşam tarzını denemek için bir şanstır. Kiralık villalar, bire bir fırsatların dünyasına erişmenizi sağlar.

Gerçekten eşsiz bir kaçış mı istiyorsunuz? Ve bunun için bir villa kiralamayı mı düşünüyorsunuz? Kendinize bir iyilik yapın ve Kalkan 'a gidin! Ve kalkan'da bulunan villa alternatiflerini mutlaka değerlendirin.

Türkiye'nin güzel Turkuaz sahilinde küçük bir Akdeniz tatil beldesi ve balıkçı kasabası olan Kalkan, kitle turizmi ile etkilenmemiştir.  Bildiğimiz sıradan tatil beldelerinden daha sofistike olan Kalkan, “güneş ve deniz” tatilinden daha fazlasını arayanlara hitap ediyor. İnanılmaz cazibesi ve güzelliği nedeniyle, Kalkan, tekrar tekrar ziyaret etmeyi seçebilecekleri tek tatil yeri olduğunu söyleyen, çok sayıda yıllık ziyaretçiye sahip. Türkiye'nin kıyısı boyunca Kalkan'a benzeyen başka bir yer yoktur.

Kalkan, Avrupa'nın en nefes kesici Akdeniz koylarından birinde, arka planda muhteşem Toros Dağları ile yer almaktadır. Kalkan sadece doğal güzellikleri nedeni ile güzel olmakla kalmayıp, diğer Türk sahil beldelerinden farklı olarak beldenin ekonomisi turizme dayanır ve bu nedenle şehrin sakinleri tarihin korunmasına çok büyük bir gurur ve emek katmıştır.  Bu nedenle Kalkan, kendine özgü Osmanlı Yunan mimarisini koruyarak tarihinin dokusunu da korumuştur (tarihine bakarsak, Osmanlı Yunan ve Türk balıkçı köyüdür). Çok sıkı yapı kodları, kenti “Eski Kalkan” olarak bilinen şehrin tarihi kalbi ile küçük ve mimari olarak harmanlanmış halde tutar. Bu özellikler de Kalkan’ ın güzelliğine güzellik katan ve özellikle tercih edilen yer yapan özelliklerdir.

Türkiye'nin ışıltılı Akdeniz kıyı şeridindeki bu güzel ve tarihi küçük kasaba, birbirini seven çiftlerin el ele tutuştuğu ve ailelerin plajda birlikte eğlenceli anlar yaşadığı, mükemmel bir tatil beldesidir. Denizin, doğanın ve en önemlisi tatilin tadını çıkarmak için ideal bir seçim!

Kalkan bölgesini ve sizi bekleyen tüm güzellikleri keşfedin ve bu büyüleyici liman kasabasında bir villa kiralayarak hayatınız boyunca unutamayacağınız anlar yaşayın.

www.villaciniz.com.tr  olarak,  aileler ve bireyler için bu muhteşem güzelliklerle dolu bu beldede sizler için itina ile bir araya getirdiğimiz seçkin portföyümüzü gözden geçirin. Ekibimiz en uygun özellikleri bir araya getirdi ve size özel düzenlemelere yardımcı olmak için hazırız.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00