Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Kalkan`da bir villada tatil yapmak

24.02.2018 12:45:00

Kalkan`da bir villada tatil yapmak

Kalkan`in essiz manzarasi ve dogal yapisi icinde her tercihe uygun  dinlendirici ve keyif dolu bir tatili kim istemez? Ustelik bu koyun cevresinde gezilecek ve yapilabilecek oldukca fazla sey var iken.

Villalarımız hakkinda

Balayinizi unutulmaz hale getirebilecek ozel Balayi Villarimiz , muhafazar ve korunakli havuzu ve bahcesi ile size ait bir dunyaya merhaba dedirtecek.

Merkeze  10 dk.arac mesafesiyle  , tertemiz koy havasini  icinize cekebileceginiz doga icerisindeki villa seceneklerimiz ile sehir hayatinizin temposunu bir an olsun tamamen unutabileceksiniz.

Farkli konaklama  kapasitelerine sahip genis aile ve arkadas grubunuza  uygun villa seceneklerimiz ile  eglence ve anilarla dolu tatilinizi yilda birkac kez  tekrarlamak isteyeceksiniz.

Turkuaz renkli denizi,  yemyesil ormanlari , mis kokan cicekleri ve ferahlatan havasiyla her mevsim Kalkan` da olmak isteyeceksiniz.

Nerede yuzebilirim?

Piril piril koylarinin yanisira, gidilecek en guzel plajlari arasinda yer alan ;

Palm, Indigo, Kalamar, Mahal ve Yali Beach sizlere Kalkan`in en guzel yerlerinden denize girebilmenizi saglayacaktir.

Tekne ile ulasabileceginiz essiz koylari

Turkiye`nin sadece denizden ulasilabilen ender yerlerinden birisi olan antik Simena kentine dilerseniz Kas`tan kalkan tur tekneleri ile direkt , dilerseniz Kalkan`dan araciniz ile 1 saat icerisinde Ucagiz koyuna  gidip kucuk balikci tekneleri ile Kalekoy olarak anilan antik Simena`ya ulasabilirsiniz.

Kalekoy Kekova adasi`nin tam karsisinda konumlanmis kucuk bir Likya kenti.

Akdeniz`in essiz lezzetlerini ,ister  Marinanin icinde deniz mazarasi esliginde sik restoranlarda ister begonvillerle kapli mis kokulu dar sokaklarindaki sevimli restoran ve cafelerinde tadabilirsiniz. 

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00