Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Kış Tatilinizi Yapmak İçin Rotanızı Akdeniz Kıyılarına Çevirin

25.10.2019 15:15:00

Kış Tatilinizi Yapmak İçin Rotanızı Akdeniz Kıyılarına Çevirin

Tatil denildiğinde akıllara güneş, deniz ve kumsal gelse de kışın yapılan tatillerin ayrı bir tadı vardır. Kış aylarında yapılacak tatillerde ise değişik alternatifler mevcuttur. Kış tatilinde en çok tercih edilen yöntemlerden biri ise villada tatil imkânıdır. Fethiye, Kalkan, Kaş, Sarıbelen, Üzümlü ve Patara da geniş bir portföye sahip olan firmamız tatilcilere lüks villalarda tatil olanağı sağlıyor. Ailelerden arkadaş gruplarına kadar her kesime hitap eden villalar kaliteyi ve konforu sizlere sunuyor.

Isıtmalı Havuzlarda Tatil Keyfi

Tatil Villacınız, kış aylarında yapılacak tatiller için özel olarak tasarlanmış lüks villalarda konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Sunulan hizmet ise şunları kapsıyor;

  • Kışın en soğuk günlerinde bile kullanılabilecek ısıtma havuzlu villalar
  • Havuz yanında yatak odalarında özel jakuziler
  • Son derece lüks mobilyalar ve son teknoloji ev aletleri
  • Kapalı otopark imkânı

 

Sunulan bu ayrıcalıklar ile kış aylarında, muhteşem bir tatilin keyfini kapalı havuzlu villalar ile yaşayabilirsiniz.

Firma, bu lüks villalarda, kış manzaraları için panoramik olarak kapatılmış balkon ve terasları da kullanımınıza sunuyor. Yine bu açık alanlarda barbekü keyfi için özel olarak hazırlanmış bölümlerde mevcut. Bu lüks villalarda, sıcaklığını ayarlama imkânınız bulunan ısıtmalı havuzda yüzdükten sonra, barbekünün tadını çıkarabilirsiniz.

Türkiye'nin cennet köşeleri olan Kalkan, Kaş, Patara, Üzümlü, Sarıbelen ve Fethiye'de konuklarını ağırlayan firmamız, yaz ayında yapılacak bir tatile oranla çok daha uygun maliyetlerle bu hizmeti sunmaya devam ediyor. Ayrıca kişi başı ödemeden çok daha uygun avantajlar sunan günlük kiralama sistemi ile çok ekonomik bir tatil geçirebilirsiniz.

Villacınız, sağladığı imkânlar ile ısıtmalı ve kapalı havuzu olan lüks villalarda, kış tatilinizi evinizdeki rahatlığın bile daha ötesinde geçirebilirsiniz.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00