Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Yurt dışında balayına gidilecek yerler için 7 öneri

22.06.2022 14:25:00

Yurt dışında balayına gidilecek yerler için 7 öneri

Yurt dışında balayı için nereye gidilir sorusu evlenmeyi planlayanlar tarafından merak ediliyor. Evliliklerini güzel bir tatil ile taçlandırmak ve keyifli bir vakit geçirerek baş başa vakit geçirmek isteyen çiftler kimi zaman balayı için yurt dışını tercih edebiliyor. Özellikle farklı yerler görmek isteyen çiftler yurt dışında balayı tercih edebiliyor. Balayı için önerilerle dolu upuzun bir liste bulabilmek mümkün. Sizler sizin yurt dışında balayı yapabileceğiniz 7 yeri derledik.

1. Filipinler

Filipinler’de balayı özellikle tüm vaktini otelde geçirmek yerine biraz da macera arayanlar için iyi bir tercih olacaktır. Büyüleyici ve el değmemiş doğal güzellikleri ile ünlü Filipinler, ziyaretçilerine muhteşem manzaralar eşliğinde keyifli vakit geçirmeyi garanti ediyor. Gitmek için doğru zamanı tercih ettiğiniz takdirde turkuaz sular ve yemyeşil doğa eşliğinde unutulmaz bir balayı geçirebilirsiniz.

2. Maldivler

Maldivler dünya üzerinde turistik olarak en çok ilgi çeken yerlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Işıl ışıl kumsalları ve masmavi suyu ile Maldivler’de balayı benzersiz anılar oluşturmanız konusunda biçilmiş kaftan diyebiliriz. Yurt dışında balayı için gidenler deniz tatilinin tadını çıkarabileceği gibi su altı dalışları gibi pek çok farklı aktiviteyi de gerçekleştirebilir.

3. Venedik

Romantizmi ile ünlü Venedik, dünya üzerinde balayı için de vazgeçilmez noktalardan biri olarak biliniyor. Kanalları ile ünlü olan bu rengarenk İtalya şehri özellikle duygusal ve romantik anlar yaşamayı seven çiftler için ideal. Gondol turu yapabileceğiniz bu şehirde pek çok farklı yeri görme şansını da deneyimleyebilirsiniz. Büyük kanaldan sonra Dükler Sarayı, San Marco Meydanı ve Rialto Köprüsü’nü görmeden şehirden ayrılmayın!

4. Yunan Adaları

Hem farklı bir yerde balayı yapmak hem de fazla uzaklaşmak istemeyenler Yunan Adaları’nda balayı deneyimini tercih edebilir. Tarih kokan bu adaların doğa ile muhteşem uyumu ziyaret eden herkesi büyülüyor. Masmavi sularda denizin keyfini çıkarabileceğiniz gibi farklı bir kültürü tanıma şansı da bulabilirsiniz. Yunan adaları denildiği zaman akla sıklıkla Santorini ve Mikanos geliyor olsa da henüz pek keşfedilmemiş olan Zakintos da tercih edilebilir.

5. Portekiz

Avrupa içerisinde olup Avrupa’da değilmişsiniz gibi bir his veren Portekiz, balayı yapmak için ideal noktalardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Giden herkesin oldukça eğlendiği bilinen Portekiz’de okyanusta keyif yapabilir, akşamları sokak müzisyenlerini dinleyerek huzur bulabilir, ünlü sarı tramvay ile kısa bir şehir turu yapabilirsiniz. Popüler olan pek çok Avrupa şehrinden daha uygun olduğu bilinen Portekiz balayı için kesinlikle tercih edilebilir noktalardan.

6. Karadağ

Hem farklı bir yer görmek hem de vize işleri ile uğraşmak istemeyenler için Karadağ benzersiz bir deneyim olabilir. Denizin keyfini doyasıya çıkarabileceğiniz Karadağ’da oldukça keyifli aktiviteler yapabilir ve kesinlikle eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Özellikle Kotor ve Budva, Karadağ’a gidenler tarafından mutlaka görülmesi gereken yerler arasında karşımıza çıkıyor.

7. Tayland

Büyüleyici bir Asya ülkesi olan Tayland, uzak bir seyahat rotası planlayanlar için ideal balayı noktalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Doğasına âşık olacağınız bu ülke özellikle Phuket ve Krabi ile biliniyor. Yalnızca deniz tatili ile popüler olsa da özellikle Phuket’te farklı kültürel geziler yapabilir, çok değişik yerler görmeyi deneyimleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra lezzetli Asya yemeklerini tadabilir, çeşitli tekne turları ile oldukça eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Yurt dışında balayı için nereye gidilir sorusuna cevap arıyorsanız, büyüleyici doğal güzelliği ile Tayland’ı seçenekleriniz arasına eklemenizde fayda var.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00