Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Fethiye’de Yapılacak Aktiviteler Listesi

10.10.2019 10:10:00

Fethiye’de Yapılacak Aktiviteler Listesi

Fethiye, eşsiz güzelliği, doğası, havasıyla cennetten bir parçadır. Tatil için tercih edilebilecek en nefis adreslerden bir tanesi. Fethiye ziyareti yapan her kesimden her yaşta insanın yapabileceği aktivite sayısı oldukça fazladır. İsteyenler için sakin aktivitelerin yanı sıra maceraperestler için de birbirinden heyecan verici aktiviteler yapılabilir.

Fethiye, herkesin mutlaka görmesi gereken yerlerden bir tanesidir. Fethiye’ye gidip nerede kalacağını düşünenler için alternatif olarak villa kiralayabilirler. Tatili villada keyif sürerek geçirmek isteyenler daha uzun süre Fethiye'nin tadını çıkarıyorlar.

Ölüdeniz Tekne Turu

Ölüdeniz'i keşfetmek isteyenler tekne turunu tercih etmeli. Bu aktiviteyi seçenler, konforlu ve rahat bir teknede tüm gün Ölüdeniz ' i gezme şansı bulabilirler. Tekne turuyla,

St. Nicholas Adası Hristiyan Tarihi Kalıntılarını görmek mümkün.

Nadir olan kelebek türleri Kelebek Vadisi'nde keşfedilir. Bu türler;

  • Mavi Mağara,
  • Soğuk Su Koyu,
  • Deve Plajı
  • Akvaryum Koyu gibi uğrak noktalarında denize girilebilir.
  • Tekne turu sayesinde, güzelliğiyle büyüyen bu yerlerin keyfi yaşanabilir.

 

Jeep Safari Turları

Jeep Safari, özellikle macera severlerin ilgisini çekecek türden. Engebeli ve kıvrımlı yollarda eğlenceli ve heyecanlı bir macera yaşamak isteyenlerin vazgeçilmezidir. Saklıkent 'te yürüyüş yapılabilir. Bunun yanı sıra rafting de yapılır.

Tüplü Dalış

Ölüdeniz 'in berrak sularında tüplü dalışla denizin derinliklerine iniliyor. Tüplü dalışlarda uzman dalış hocaları eşliğinde dalış yapılıyor. Dalış hocaları, deneyimli olup uluslararası konseptlerde lisanslara sahip hocalardır. Aynı zamanda, Türkçe, İngilizce ve Almanca dillerinde iletişim kurmaktadırlar. İsteyenler bu hocalardan farklı dillerde kurs ve eğitim de alabilirler. Değişik dalış noktaları var. Resifler, su altı mağaraları ve adalar.

At Safari Turları

Farklı aktivite yapmak isteyenler için atlarla safari turları düzenlenmektedir. Sabah, öğle ve akşam olmak üzere iki, üç saat süren turlardır. Dost canlısı, eğitimli ve uysal olan atlarla gezinmek ayrı bir keyiftir.

At safari turlarının iki rotası vardır. Bu rotalar;

  • Birincisi; çam ormanı içinden geçilerek Ölüdeniz sahiline gitmek
  • İkicisi ise çam ormanı içinden geçilerek Karaköy'e gitmektir.

Son derece keyifli olup herkesin katılabileceği turlardır.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00