Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Kaş Gezilecek Yerler Listesi

13.10.2020 16:35:00

Kaş Gezilecek Yerler Listesi 

Antalya’nın en çok tercih edilen bölgelerinden birisi olan Kaş, upuzun plajlara ve masmavi bir denize sahip. Tatiliniz boyunca size muhteşem manzaralar sunan Kaş, bizim de sizlere severek tavsiye ettiğimiz rotalar arasındadır. 

Son dönemde oldukça popüler hale gelen villa tatilciliğinin de yoğun olarak yapıldığı bölge olan Kaş, bu özelliği dolayısıyla da kalabalık tatillerinizi oldukça ekonomik bir hale getirmektedir. Sizlerde tatiliniz boyunca bu hoş villalarda kalabilir, villa havuzunun da keyfini çıkarabilirsiniz. Bu muhteşem tatil cennetinde gezmek isterseniz diye gidebileceğiniz rotalar oluşturduk.

Patara Antik Kenti: Binlerce yıllık tarihi kalıntıların bulunduğu Patara Antik Kenti, size adeta zamanda yolculuk yapıyormuş hissi yaratacak ve sizi içeri girer girmez o tarihi havası ile büyüleyecek. Tarihte, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış antik kentte; mezar kalıntıları, tarihi tiyatrolar ve Roma Zafer Takı’nı görmek mümkündür. Doya doya gezebileceğiniz bu Antik Kent, mutlaka gitmeniz gereken duraklar arasında olmalıdır.

Kaputaş Plajı: Yeraltı sularının, deniz kıyısından kumlar ile buluştuğu Kaputaş Plajı, turkuazın her tonu ile adeta sizi büyüleyecek. Unutmadan söylemekte de fayda var ki; plajın suyu oldukça dalgalı.

Kekova: Batık bir şehre de ev sahipliği yapan Kekova’ya, Kaş Limanı’ndan kalkan tekneler vasıtasıyla ulaşılıyor. Yerli yabancı birçok turistin tercih ettiği Kekova, masmavi suyu ile tatilcileri büyülemektedir.

Antiphellos Antik Kenti Tiyatrosu: Bu tarihi bölgede ki bir diğer antik kalıntı Antiphellos Antik Kenti Tiyatrosu, Likyalılar dönemine aittir. Zaman içerisinde restore edilen; fakat hala tüm güzelliğini koruyan Antik Tiyatro, ziyaretçilerine harika bir gün batımı manzarası da sunmaktadır.

Saklıkent Kanyonu: Karaçay’dan doğan bir kanyon olan Saklıkent Kanyonu, Kaş’ın mutlaka görülmesi gereken doğal güzellikleri arasındadır. 

Kaleköy Limanı: Harika doğal güzelliğini korumayı başarmış Kaleköy Limanı; eğer biraz soluklanmak ve bir fincan da kahve içmek isterseniz, muhteşem bir durak. Limanda, birçok kafe ve restoran bulunmaktadır.

Xanthos Antik Kenti:Roma ve Bizans İmparatorluğu’na ev sahipliği yapan Xanthos Antik Kenti,

1988 senesinde UNESCO Dünya Miras Listesi’ne alınmıştır ve rotanızda kesinlikle olması gereken yerler arasında olmalıdır.

Noel Baba Kilisesi: Demre’de bulunan bu kilise, Noel Baba olarak bilinen Aziz Nicholas anısına yaptırılmıştır. Mimarisi ile dikkat çeken kilise, mozaik taban kaplamaları ve freskleri ile ziyaretçilerini adeta kendine hayran bırakmaktadır.

Patara Plajı, deniz kaplumbağalarının yumurtladıkları yer olmasından dolayı koruma altında olan bir plajdır. Yaklaşık 12 km uzunluğunda olan plaj, ince yapılı kumu ile de dikkat çekmektedir.

Hidayet Koyu: Patara Plajı gibi Hidayet Koyu’da deniz kaplumbağalarının yaşam alanlarındandır. Koy, aslında bundan birkaç yıl öncesine kadar pek çok kişi tarafından bilinmiyordu. Şimdilerde ise, öncesinin aksine oldukça fazla ziyaret almaktadır.

Akçagerme Plajı: Kaş’ın muhteşem plajlarından bir diğeri olan Akçagerme Plajı, yeşil ve mavinin buluştuğu harika bir denize sahiptir. Üstelik, bölgede turizm otelcilik öğrencileri tarafından işletilen bir de otel var ve otelin fiyatları da oldukça uygun.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00