Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Kaş'da Yapılacak Aktiviteler Listesi

17.10.2019 15:10:00

Kaş'da Yapılacak Aktiviteler Listesi

Antalya'nın en batısında yer alan meşhur ilçesi Kaş, el değmemiş doğası ve güzellikleriyle, sessiz ve dingin oluşuyla Türkiye' deki ziyaret edilmesi gereken ilçelerin başında gelir. Kaş tatilinin sadece deniz ve kumdan ibaret olmasını istemeyenlerin tercih edebileceği bir tatil bölgesidir. Kaş’ta bir kez gittiğinizde hep gitmek isteyeceğinizi, hatta vazgeçilmez tatil rotanız olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtelim. Tatilinizi Kaş’ta geçirmeye niyetliyseniz Kaş' da neler yapabileceğinizden bahsedelim.

Tekne Turu Yapabilirsiniz

Eski limandan sabah saatlerinden akşam 6 civarına kadar süren Kekova turlarına katılabilirsiniz. Tekne sırasıyla İnönü, Akvaryum, Tersane, Batıkşehir koylarını dolaşmaktadır. Oldukça keyifli bir deneyimdir.

Patara'da Denize Girebilirsiniz

Caretta carettaların yumurtlama alanı olan Patara Denizi'nin plajı ve asi denizine girebilirsiniz. Denizi genelde dalgalıdır ve Türkiye'nin en uzun kumsalına sahiptir.

Meşhur Dondurmalarını Tadabilirsiniz

Meşhur tava dondurmayı tadabilirsiniz. Yapılışını izlemesi de oldukça keyiflidir. Antalya'nın meşhur dondurması ise yanık dondurmadır. İsmini pişirilme esnasında yakılmasından alır. Karamelize tatları seviyorsanız bu dondurmanın tadına bakmalısınız.

Canyoning Yapabilirsiniz

Canyoning, kanyonlarda trekking, tırmanış ve su havuzuna atlayışın yapıldığı yüksek adrenalinli bir spordur. Eğer adrenalini seviyorsanız Kaş bu spor için nadide yerlerdendir. Bu fırsatı kaçırmayın.

Kekova'da Kano Yapabilirsiniz

Depremlerin etkisi ile Kekova adasındaki yapıların bir bölümleri suya gömülürdür. Bu sebeple "Batık Kent" ismini alan bu bölgede kano deneyimi gerçekten eşsizdir. Tarihi esintiler içinde kürek çekmek size unutulmaz bir deneyim yaşatacaktır.

Antik Kentleri Gezebilirsiniz

Kaş'ın Kalkan isimli tatil beldesinde yer alan Antiphellos Antik Tiyatrosu' nu, Patara Antik Kenti'ni ve Xanthos Antik Kenti görülmeyi kesinlikle hakemden yerlerdir. Tarihi ve kültürel miraslara ilgiliyseniz buralara da bir uğramalısınız.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00