Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Akdeniz Kıyılarında Muhteşem Villa Tatili Alternatifleri

4.04.2019 06:25:00

Akdeniz Kıyılarında Muhteşem Villa Tatili Alternatifleri

Akdeniz Bölgesi, ülkemizin en popüler tatil beldelerini barındıran turizm denilince akla ilk gelen bölgesidir. Bu bölgede yer alan ve özellikle yaz aylarında tatilcilerin akınına uğrayan beldelerin başında; Antalya, Kaş, Kemer, Alanya, Manavgat ve Kekova yer almaktadır. Yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi gören bu beldelerde konaklama için pek çok alternatif bulunmaktadır. Bunlar arasında hem konforlu hem de en ekonomik olanı ise kiralık villa seçeneğidir. Tatilciler, otelde konaklama için ödedikleri ücretlere villa kiralayarak daha özgür ve konforlu bir tatil deneyimi yaşamaktadır. Peki, Akdeniz kıyılarında tatil yapanlar için villa alternatifleri nelerdir?

Deniz Manzaralı Kiralık Villalar

Akdeniz kıyılarında yer alan tatil yörelerinde denize yakın konumda pek çok kiralık villa bulunmaktadır. Muhteşem Akdeniz manzarasına sahip bu villalar, farklı kapasitelere sahiptir. Geniş ailelerden balayı çiftlerine kadar hemen herkese hitap edecek çeşitlilikte olan kiralık villaları tercih ederek ile siz de konforlu bir şekilde konaklayabilir, tüm yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atabilirsiniz.

Her gün gün batımına şahitlik edebileceğiniz deniz manzaralı villa seçenekleri, aynı zamanda diğer konaklama seçeneklerine göre daha ekonomiktir. Ailelerin ve balayı çiftlerinin otelde konaklama için gözden çıkardıkları fiyatlara Antalya, Kaş ve Kalkan gibi tatil beldelerinden villa kiralama imkânı bulunmaktadır.

Muhafazakâr Ailelere Uygun Villalar

İslami kurallara göre yaşam süren aileler ile balayı çiftleri, gözlerden uzak ve konforlu bir tatil için daha çok villalarda konaklamayı tercih etmektedir. Bu anlamda Akdeniz kıyılarında pek çok muhafazakâr villa alternatifi bulunmaktadır. Muhafazakâr villalar, tıpkı diğer villa alternatiflerinde olduğu gibi tatilcilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak donatılmıştır. Ancak muhafazakâr villaları diğerlerine göre özel kılan korunaklı olmalarıdır. Çünkü bu villaların havuzlarının çevresi dışarıdan görünmeyecek şekilde çevrilmektedir. Bu sayede tatilciler, gözetlenme korkusu yaşamadan özgürce havuz keyfi yapma imkânı bulmaktadır.

Isıtmalı Havuzlu Villlalar

Akdeniz kıyılarındaki villa alternatiflerinden birisi de ısıtmalı havuzlu villalardır. Bu villa seçeneği ise kişilere kış aylarında da havuz keyfi yapma imkânı tanımaktadır. Siz de Akdeniz kıyılarında muhteşem bir tatil yapmak istiyorsanız kiralık villa alternatifleri arasından bütçenize ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanını tercih edebilirsiniz.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00