Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Akdeniz tatil yerleri

5.01.2021 16:55:00

Akdeniz tatil yerleri

Tertemiz denizi, bakir koyları, ılıman iklimi, huzurlu, sakin hayatı ile Akdeniz’in şirin kasabaları tatil denilince akla gelen alternatif yerlerdendir.

Akdeniz’in bu şirin kasabalarına gidince büyük şehir hayatının stresi, karmaşasını arkanızda bırakıp huzurlu bir tatilin içinde kendinizi bulacaksınız.

Üçağız Köyü, Antalya’nın Demre ilçesine bağlıdır. Kekova Körfezi’nin mütevazi köylerinden biridir. Bu köy ismini, limanından bakıldığında üç yerden denize çıkıldığı görülüyor olmasından almıştır. Sakinlik, muhteşem doğal güzellik ve tarihin bir arada bulunduğu bu yer huzuru arayanları davet ediyor.

Side, Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlıdır. Bir kilometre uzunluğunda 400 metre genişliğinde bir yarımada üzerine kuruludur. Side’de Antik Liman, Apollonia, Athena tapınakları görülecek yerlerdendir. Eğer tatilinizde deniz, kum, güneş tatilinin yanı sıra kültürel bir tatil de yapmak isterseniz Side’yi tercih edebilirsiniz.

Arsuz Kasabası, Hatay’a bağlıdır. Huzuru iliklerinize dek hissedebileceğiniz, doğal meyve-sebze yiyebileceğiniz, stresten çok uzak bir kasaba Arsuz. Eğer huzurlu, stresten arınmış bir tatil geçirmek isterseniz Arsuz kasabasını tercih etmeniz sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır.

Cleopatra, Antalya-Alanya'ya bağlı, masmavi, berrak denizi, altın sarısı kumları, muhteşem doğası ile yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistleri de kendine çekiyor. Cleopatra harika doğası ile sizleri bekliyor.

Tekirova, mavi ve yeşilin buluştuğu, sizi de sıcacık kucakladığı Tekirova’da ayrıca doğa sporları da yapabilirsiniz.

Finike, denilince ilk akla gelen portakaldır. Üç tarafının dağlarla kaplı olduğu Finike, mis gibi portakal kokan sokakları ve muhteşem iklimi ile sizlere huzurlu bir tatil vadediyor.

Anamur, denilince de ilk akla gelen muz ağaçları olsa gerek. Mersin’e bağlı olan Anamur, masmavi plajları, muz ağaçlarının egzotik görüntüsü, Toros Dağları’nın büyüleyici güzelliği sizleri Anamur’a gelmeye davet ediyor.

Yumurtalık, Adana’nın balıkçı kasabalarından biridir. Tarihi dokusu orta çağa kadar uzanan Yumurtalık hem tarihi dokusu hem de muhteşem denizi ile sizleri davet ediyor.

Tisan, Aphrodisias Antik Kenti olarak da bilinmektedir. Tisan, bir yarımada ve bir adadan oluşmaktadır. Yarımadaya bağlanan iki adet koy, koyun birinin önünde yer alan ada ile muhteşem bir manzaraya sahiptir. Silifke'ye bağlı Tisan'ın mutlaka görülmesi gereken yerlerden biri olduğunu belirtmekte fayda var.

Taşucu, Silifke’ye bağlı yılın büyük bir bölümünü güneşli geçirmektedir. Taşucu aynı zamanda adeta yavru vatanın Türkiye'ye açılan kapısıdır. Taşucu'nda bulunan Dalyan, caretta caretta kaplumbağalarının ve mavi yengeçlerin üreme alanı olarak koruma altına alınmıştır. Merak edenler, Dalyan’ da gezilecek yerler yazımızı da okuyabilirler.

Karataş, Adana’ya bağlı Karataş, ülkemizin en uzun plajları arasında gösterilen plajlara sahiptir. Bunun yanı sıra Karataş, levrek, çupra, kefal, havyar ve Jumbo karidesin üretildiği balık üretim çiftliklerine de ev sahipliği yapmaktadır. Karataş’a gittiyseniz mutlaka bu lezzetlerin de tadına bakmanız önerilmektedir.

Samandağ, Hatay’a bağlıdır. Eskiden yazlıkların bulunduğu bir yerken günümüzde sakin bir sayfiye yerine dönüşmüştür.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00