Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Antalya Havalimanından Alanya'ya Nasıl Gidilir?

30.05.2024 09:50:00

Antalya Havalimanından Alanya’ya nasıl gidilir sorusu pek çok kişi tarafından sorulmaktadır. Ülkemizde olduğu gibi yurt dışından gelen ziyaretçiler tarafından da dikkat çeken Alanya oldukça sevilmektedir. Kuzey tarafında maki bitki örtüsü bulunan, yeşil çam ağaçlarının yer aldığı Toros dağları vardır. Güneyindeyse eşsiz turkuaz rengiyle Akdeniz ve tam ortasında bulunan Alanya kalesi yer almaktadır. Alanya’ya havalimanından geçmek isteyenler ise farklı alternatifleri kullanarak geçiş yapabilmektedir. Bunlardan birisi havalimanında bulunan otobüslerdir. Ekonomik bir şekilde geçiş yapmak isteyenlerin tercihi ettiği yöntem otobüsleri kullanmaktır. Ancak Antalya havalimanından direkt Alanya’ya geçen bir otobüs bulunmaz. Bundan ötürü öncelikli olarak şehirlerarası otobüs terminaline geçiş yapılmaktadır. 

600 numaralı otobüse bindiğiniz zaman ise Antalya otobüs terminaline kadar gidebilirsiniz. Otobüse binmek istediğinizde ise Antalya havalimanı terminalinde yarım saatte bir kalkan arabaları kullanabilirsiniz. Antalya havalimanından Alanya’ya gitmek için en basit yöntemlerden birisi ise transfer firmalarını kullanmaktır. Önceden gitmek istediğiniz yer için rezervasyon oluşturabilirsiniz. Böylece Antalya havalimanında karşılanıp gideceğiniz yere götürülürsünüz. Bu firmalar pek çok kişi tarafından bilinmektedir. Aynı zamanda online hizmetlerden de yararlanabilirsiniz. Kullanabileceğiniz seçenekler içerisinde taksi de bulunmaktadır.

Sizler uçaktan indiğiniz ve valizinizi teslim aldığınız zaman taksi çağırabilirsiniz. Havalimanında sizleri bekleyen taksi ile gitmek istediğiniz noktaya varabilirsiniz. Ancak diğer seçeneklerle kıyaslandığı zaman daha yüksek bir maliyet çıkmaktadır. Hızlı ve kolay bir ulaşım aracı olmasının yanında ortalama iki saatlik bir yolculuk yapmanız gerekmektedir. Ancak bu durum trafiğin yoğunluğuna göre de değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda popüler kaş gezilecek yerler sayfamıza da göz atmayı unutmayın!

antalyadan alanyaya ulaşım

Antalya Havalimanından Alanya’ya Nasıl Giderim?

Antalya havalimanından Alanya’ya geçiş yapmak istediğinizde birden fazla seçeneğin bulunduğundan söz etmiştik. Ancak bu aşamada önemli olan tercih edilen ulaşım seçeneklerinden beklentilerinizdir. Sizler elinizde valizlerle yolculuk yapacaksanız, toplu taşıma araçlarını kullanmanız zorlanmanıza neden olacaktır. Küçük bir valizle yolculuk yapanlar için toplu taşıma çok daha uygundur. Bu sayede tatilinizin ilk günlerinde stresle iç içe olmaktan kaçınmış olabilirsiniz. Aynı zamanda dilerseniz taksi kullanabilirsiniz.

Havalimanında bekleyen taksilerden biriyle yolculuk yapmak istediğiniz zaman trafiğin yoğun olup olmaması da sizi etkileyecektir. Yine de tüm bu detaylara karşın, yolcuğunuzun sonunda ülkemizin gözde duraklarından biri olan Alanya’ya varabilirsiniz. Alanya, yalnızca ülkemizin değil dünyanın da önemsediği noktalardandır. Oldukça sevilen bir tatil bölgesi olarak değerlendirilmektedir. Birçok kişi Akdeniz’in incisi olarak yorumlamaktadır.

Doğa ve deniz tutkunlarının hayallerini süslemektedir. Özellikle tarihi dokularının doğayla iç içe olduğu eşsiz bir yerdir. Şehre gelmek isteyenlerin ilk durağı Antalya Havalimanı olmaktadır. Havalimanından Alanya bölgesine ulaşmak biraz uzun sürdüğünden de farklı ulaşım alternatifleri kullanılmaya devam edilmektedir. Birden fazla seçenek içerisinde ekonomik hizmetler olduğu gibi konforun ön planda tutulduğu seçenekler de bulunmaktadır. Böylece hayallerini kurduğunuz tatile zorlanmadan başlayabilirsiniz. Kısaca bu blog içeriğimizde Antalya Havalimanından Alanya’ya nasıl gidilir konusuna değindik. Umarım faydalı bir içerik olmuştur. Aynı zamanda Dalyan kiralık ev kategorimize de göz atmayı unutmayın!

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00
İndirim₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
Toplam Tutar₺0,00
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00