Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Balayı Tatilinde Neler Yapılır?

14.09.2020 12:20:00

Balayı Tatilinde Neler Yapılır?

Geleneksel olarak, "balayı" terimi ayın döngüleri konseptinden ve mead (veya bal) adı verilen geleneksel, afrodizyaktan ilham alan bir içecekten kaynaklanır. Bu kavramlar bir araya geldiğinde, balayı, samimiyet uygulama, mahremiyet arama ve "birbirlerini tanıma" zamanı olarak başlar. Bununla birlikte, modern yorumlarda, bir balayı bir kumarhanede bir hafta sonu, üç haftalık bir Avrupa macerası anlamına gelebilir. Gittiğiniz yer neresi olursa olsun, yapmanızda fayda olan bazı romantik eylemler mevcut.

Gelinlikle gösteriş yapmak ve bayan etiketli olarak etrafta dolaşmak zorunda değilsiniz. Ama en azından rezervasyon yaparken ve check-in yaparken bunu hatırlamak ve belirtmek iyi olur.

Tatil sona erene dek telefonunuzu ve sosyal medya hesaplarınızı kontrol etmek için mümkünse biraz kısıtlama göstermeye çalışın. Tüm iletişim biçimlerini ortadan kaldırmanız gerektiğini söylemiyoruz, ancak normalde olduğundan daha az kullanmaya çalışın. İkiniz için özel anları kaydedin. Ayrıca, sosyal medyadan kaçınarak, daha sonra döndüğünüzde özel yeni evlenme süresini daha da uzatacak tonlarca etiketlenmiş düğün fotoğrafına ve yorumuna göz atacaksınız.

Birçok gelin, büyük günlerine hazırlanırken katı beslenme, fitness veya yaşam tarzı rejimlerine bağlı kalırken, balayı yaparken rahatladığınızdan emin olun. Bireysel olarak ve bir çift olarak keyif almanın sizin için ne anlama geldiğini düşünün.

Günlük rutininizde, gündoğumu genellikle alarm saatleri ve gün batımını günün geçtiği ve yeni günün yolda olduğu anlamına gelir, ama tatildeyken büyülüdür. Her ikisine de şahit olmak biraz yorucu olabilir, ancak en az birini bir arada paylaşmak için zaman ayırdığınızdan emin olun. Bir sabah erkenden uyanın ve gün doğumunu belirli bir yerden seyredin ve ayrıca kahvenizi de doldurmayı unutmamalısınız. Ya da şafaktan önce uyanmak size zor geliyorsa, eşinizle harcanan muhteşem bir günde güneşin batışını seyrederken ikincisini tercih edin ve biraz şarapla rahatlayın.

Bir resmin bin kelimeye bedel olabileceğinin herkes farkındadır, fakat evlilik gecesinin ve ardından gelen tatilin fotoğraflarının daha da değerli olduğunu düşünüyoruz. Deneyiminiz boyunca tonlarca fotoğraf çektiğinizden emin olun, ancak o esnada anı yaşamak ile anı görüntülemek arasında bir denge kurun. Gelecek yıllarca ve nesiller boyunca paylaşmak için ömür boyu süren bir seferde bunun somut anılarına sahip olmak isteyeceksiniz, bu yüzden geri dönün ve sonra dönüşünüzde bir albüm veya hatıra kitabı oluşturun.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00