Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Balayı Villası Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

14.12.2020 16:50:00

Balayı Villası Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

 

Evlilikle hayatımızda yeni bir bölüm başlıyor. Evlenmeye karar vermekle, oldukça yoğun bir hazırlık süreci bizi bekliyor. Evlendikten sonra nerede yaşayacağınızın belirlenmesi, yeni bir ev kurulması, nikah/düğün yerinin seçimi, hazırlıkları derken çiftler bu tatlı telaş içerisinde çok yoruluyor.

Bu yorgunluğun atılabileceği en güzel zaman ise düğün sonrası çıkılacak balayı. Balayı hayali, balayının planlaması da evlilik hazırlığı sürecinde çiftleri en mutlu eden anlardan.

Peki, Balayı Villası Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

 

Şüphesiz doğru villa seçimi rahatlamanın hayalini kurduğunuz balayı tatili için oldukça önemli. Yalnız villa seçimi öncesinde lokasyon seçiminin yapılması önem taşıyor. Çiftlerin öncelikle nasıl bir balayı istediklerini belirlemeleri gerekiyor.

Çiftlerin yurt içi mi yoksa yurt dışında mı tatil yapmak istediği, baş başa kalabilecekleri romantik bir tatil mi yoksa deniz, kum, güneş temalı bir tatil mi istedikleri, orman temalı bir balayı mı istedikleri; özetle balayından beklentileri lokasyon seçimini ve dolayısıyla villa seçimlerini büyük ölçüde etkiliyor.

Dolayısıyla villadan önce balayını geçireceğiniz bölgeyi netleştirmelisiniz. Villa seçmeden evvel dikkat edilmesi gereken bir diğer etmen de bütçe. Evlilik hazırlıkları sırasında yeterince harcama yapan çiftler yeni bir hayata başlarken sıkıntı yaşamamaları adına balayı için ayıracakları bütçeyi de belirlemeliler.

Lokasyon ve balayı için harcanacak bütçe belirlendikten sonra sıra geldi villa seçimine.

Balayı Villasında Neler Olmalı?

 

Her ne kadar her çiftin zevkleri, seçimleri farklı olsa da sanırım balayı için ortak tercihlerden biri seçeceğiniz villanın aile için uygun olup olmadığı. Herhalde balayındaki her çift sakin bir villada, kumsalda balayını geçirmek ister.

Diğer bir dikkat edilecek konu da seçeceğiniz balayı villaları için ayrılan özel odaların olup olmadığı. Son zamanlarda birçok villa balayı çiftlerine özel odalar yapabiliyorlar. Böylece baş başa kalabileceğiniz, sesten uzak bir alana sahip olabilirsiniz.

Konfor açısından herhangi bir sorun yaşatmayacak villaları seçmek balayını sıkıntısız geçirmenize yardımcı olacaktır. Bununla beraber her şey dahil bir konseptin seçimi de yine balayında ek herhangi bir şey ile uğraşmanıza gerek kalmadan rahat bir tatil yapabilme imkânı sunar.

Günümüzde sosyal paylaşım ağları sayesinde pek çok gerçek kullanıcının deneyimine ulaşmak mümkün. O halde bu teknolojik gelişmeden faydalanarak villa seçmeden evvel kullanıcı deneyimlerine ait yorumları okumak, yorumları karşılaştırmak da villa seçimi konusunda fikir verir. Ayrıca villaların kullanıcı memnuniyeti sıralaması/puanlaması da yine size fikir verecektir.

Tüm tatilinizi villada geçirmek istemezseniz villa çevresinde aktivite alanlarının bulunması da önemli olacaktır. Bu nedenle villa seçimi öncesinde villanın yakınında ne gibi yerlerin/alanların/mekanların bulunduğunun araştırılması da önemlidir.

Son olarak gözetilmesi gereken bir diğer husus da villaya ulaşımın kolaylığıdır. Eğer havayolu ile ulaşım sağlayacaksanız havaalanına ya da şehre olan uzaklığı da göz önünde bulundurulmalıdır.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00