Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Burçlara Göre Tatil Anlayışı

11.08.2022 19:05:00

Hangi burç hangi tatil tarzını tercih etmeli

Her burç, onu diğerlerinden farklı kılan benzersiz özelliklere sahiptir. Ve bu, kendinizi şımartmak için ideal tatili mükemmel bir şekilde özetliyor. 12 burcun her birinin eğilimlerine, ihtiyaçlarına ve tipik zevklerine dayalı olarak, işte gerçek özünüzü özgürleştirmeniz için mükemmel tatil planları,

  • Koçlar orman sever

Koç cesur, dürtüsel, her zaman hareket halinde ve enerjik bir yapıya sahiptir. Bu burçtan biri için en iyi yolculuk, tüm içsel özelliklerini harekete geçiren ve onları maksimuma çıkaran bir maceradır.

Bu nedenle en uygun yer, asfalttan ve sosyal görgü kurallarından uzak, kirlenmemiş doğaya dalmış, kendini ödüllendirebileceği bir ormandır.

  • Boğalar kendilerini şımartacak tatillerden hoşlanır

Boğa burcunda doğan insanlar, özellikle yiyecek ve içecek konusunda en iyisini bekler, tatilde kendilerini şımartmaya eğilimlidirler.

Bu yaz giderlerinizi kısmayı tercih edebilirsiniz ve bu nedenle deniz kenarındaki evde veya bir dağ eteklerinde kamp yapabilirsiniz. Size tanıdık gelecek yaz manzaralarının tadını çıkarmaya bakın. Sadelik, bazen büyük sürprizler verir.

  • İkizler burcunun Termal / kaplıca maceraları

İkizler burcunda doğanlar, temiz hava bolca bulunduğu yerleri severler. Ayrıca, bu burcun tipik rahatsızlıkları her şeyden önce sinirsel ve zihinseldir, stres ve kaygıyla bağlantılıdır. Yani bir spa tatili termal kaplıcalar her derdinize deva olacak.

  • Yengeçler için bağ evi iyi bir tercihtir

Yengeç burcunda doğanlar genellikle kırılgan ve asabidir, her şeyi içinde tutma eğilimindedir, bu nedenle stres seviyeleri diğer burçlara göre bir tık yüksektir.

Biraz kaygıyı azaltmak ve hak ettiğiniz rahatlamanın keyfini çıkarmak için ideal tatil biçimi bağ evidir. Yüksek irtifa, kanın, zihnin ve ruhun bir arada oksijenlenmesi, çevredeki doğanın sessizliği ve sınırsız gücü, Yengeç burcuna mensup olanların derinlemesine yenilenmesini sağlayacaktır.

  • Aslan burcu için safari ve ATV turları

Bu burç adını ödünç aldığı hayvanın özelliklerini en çok bünyesinde barındıran burçtur. Güç, üstün olma arzusu, gurur, kibir gibi özelliklere sahiptir. Bu burcun mensupları için en uygun tatil safari, doğal yaşam parkları gibi yerlerdir. Rehber eşliğinde yaban hayatı keşfedebilir, cesur tavırları ile yırtıcı hayvanları yakından görebilirler.

  • Başak burcunun dünyası mavi bir deniz manzarasıdır

Başak, dünyanın problemlerini üstlenmeye eğilimlidir ve delegasyon yapmakta zorluk çeker ve bu da onu tatillere aşırı derecede fişten çekme ihtiyacıyla gelmesine neden olur.

Her şeyden ve herkesten yeterince uzakta bir varış noktası seçebilirler. Kelimenin tam anlamıyla ufka kapılabileceğiniz, yüksek oranda doğa deniz ve güneş batımı tercih edilen destinasyonlardır.

  • Terazi sadece lüks bir tatili hayal eder

Terazi burcunda doğanlar kazanmayı severler, lükse ve konfora taparlar, kendilerini pahalı nesnelerle ve lüks yayan her şeyle çevrelemek isterler

Oldukça yoğun bir yılın ardından, günlük hayattan uzaklaşmak için kendinize özel bir şeyler vermeye karar verip dinlenmek istiyorsunuz ama aynı zamanda yeni yerler de ziyaret etmek istiyorsunuz ve bu nedenle sizin için ideal olan uzun bir gemi tatili veya tekne ile açılmak olabilir. 

  • Akrep turistik yerlerin ve kalabalık tatilin burcudur

Bu yaz her zamankinden farklı bir tatil geçirmek istiyorsanız genellikle çok kalabalık olan turistik yerleri ziyaret etmekten çekinmezsiniz. Ayrıca çocukluğunuzla ilgili bazı yerlere dönmek istersiniz. 

  • Yaylar hayvanlar ile iç içe bir çiftlik tatili için doğmuştur

Yay, hayvanları ve otantik doğayı sever, bu yüzden ideal tatilleri yeşile dalmak, çiftlikteki dört ayaklı arkadaşlarıyla temas halinde olmaktır. Lüks bir spa yerine, eski püskü şık bir çiftlik evinde tatil yapabilirler. İç dünyayı keşfetmek için manevi bir geri çekilme. Yaşanabilir. Yoga ve meditasyon gibi uygulamalar size zaten tanıdık gelebilir, ancak bunları sizin gibi hayatta daha derin bir anlam arayan insanlarla birlikte uygulamanız daha iyi olacaktır. 

  • Oğlakların tatil beklentisi Avrupa seyahatidir

Oğlak, para ve zaman israf etme eğilimindedir, ancak yaş olgunluğuna ulaştığında nihayet mecazi düzeyde bile olgunluğa ulaşır. Bir bütün olarak Avrupa, özellikle Oğlak burcuna mensup olanları mutlu etmeye yarayan bir seyahat noktasıdır.

  • Kovaların yalnız kaldığı her an tatildir

Kova yalnızlığı en çok seven burçtur. Kalabalıktan ve diğerlerinden sessizliğin ve izolasyonun tadını çıkararak kendi başlarına olmayı severler. Tek başına güneşin batışını seyretmek bu burç için çok değerlidir.

  • Balık tatilde tam bir keşifçidir

Balık burcundakiler sanatsal, sezgiseldir ve her zaman keşiflere yol açar. Onların ruh hallerine uygun birçok destinasyon bulunur.

Sokaklar, çarşılar, kokulu ve renkli baharatlar, taze zeytinler ve el boyaması seramik kaplar arasında bir durak ama aynı zamanda devasa mekanlar, çölde gezebilirler.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00
İndirim₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
Toplam Tutar₺0,00
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00