Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Çocuklarla Seyahat Edeceklere Tavsiyeler

12.12.2019 15:25:00

Çocuklarla Seyahat Edeceklere Tavsiyeler

Seyahat etmek hem bir tutku, hem de bir ihtiyaç aslında. Yeni yerler görmek ve yeni şeyler keşfetmek kime iyi gelmez ki. Ama söz konusu çocukla seyahat ise işler biraz yorucu bir hal alabilir. Çocukla seyahat etmenin imkânsız olduğunu düşünenlerin, öncelikli olarak yanıldıklarını söylemeden geçmeyelim.

Çünkü çocuğunuzun olması yeni yerler keşfetmenize engel değil. Ancak dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunuyor. Zira ipin ucunu kaçırdığınızda işler biraz sarpa sarabilir. İşte çocuklarınız ile yapacağınız seyahatlerinizi kolaylaştıran ve daha eğlenceli hale getiren birkaç tavsiye.

Çocuklu Yakınlarınız İle Tatil Planlayın

Eğer çocuklu bir aileyseniz ve tatile çıkacaksanız yapacağınız en akıllıca atak, yine sizin gibi çocuklu bir aileye eşlik etmeniz olacaktır. Çünkü çocuklar birbirleri ile oynayarak vakit geçireceklerinden, sürekli anne ve babayı peşlerinden sürüklemezler. Özellikle de deniz kenarı bir yere seyahat planlıyorsanız çocuklara alacağınız birkaç oyuncak da işinizi epeyce rahatlatacaktır.

Yolculuğu Eğlenceli Hale Getirin

Çocuğunuzla yapacağınız karayolu ya da havayolu yolculuklarınızı eğlenceli hale getirmeye çalışın. Örneğin karayolunda kullanacağınız pusete, bebeğinizin ya da çocuğunuzun ilgisini çekebilecek oyuncaklar takın. Tabi yanınızda onun rahat etmesini sağlayan yastık, battaniye gibi eşyaları almayı da unutmayın. Uçağın inişinde yaşanacak basıncın onları etkilememesi için, bebeklerinizi emzirebilirsiniz.

Nerede Konaklanacak Bu Çok Önemli!

Çocuklar tatilde konforlarının bozulmalarını istemezler. Oteller bu nedenle çocuklar için biraz yetersiz kalabilir. Üstelik ev ortamından bir anda kopan çocuklar tedirgin ve huysuz olabilir. Bu nedenle seyahat edeceğiniz yerde, otel yerine ev rahatlığını aratmayan villada konaklamayı tercih edin. Hem böylelikle çocuğunuza lezzetli ve alışık olduğu yemekleri pişirme fırsatı da bulabilirsiniz.

Katlanabilir Puset Edinin

Bebek arabaları seyahatlerde en kurtarıcı eşyalarınızdan biri olacak. Çocuğunuz yürüyor olsa dahi sizin programınıza eşlik ederken yorulabilir. Bu nedenle tam katlanabilir, çok az yer kaplayan ve elde taşınması kolay bir puset edinmeyi unutmayın.

Renkli Kıyafetler Kullanın

Kalabalık yerlere düzenleyeceğiniz ziyaretlerde, çocuğunuzu kolay seçebileceğiniz renklerde kıyafetler kullanın. Böylece sizden uzaklaşan çocuğunuzu bu renkler sayesinde kolayca tanıyabilir ve önlem alabilirsiniz. Akşam saatlerinde ışık saçan ayakkabıları da yanınızda bulundurmayı unutmayın.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00