Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Deniz, Gökyüzü ve Doğanın Birleştiği Tatil Bölgeleri

9.03.2019 15:00:00

Deniz, Gökyüzü ve Doğanın Birleştiği Tatil Bölgeleri

Türkiye, iklimi ve coğrafi konumu sayesinde tatil yapmak için tercih edilebilecek en ideal ülkelerden birisidir. Üç tarafı denizler ile çevrili bir yarımada olan ülkemizde denizi ve doğası ile kendisine hayran bırakan pek çok tatil bölgesi yer almaktadır. Bunlar arasında Akdeniz ve Ege bölgelerinde bulunan beldeler; masmavi denizleri, doğal güzellikleri ile her yıl binlerce turisti kendisine çekmeyi başarmaktadır. Bu anlamda tatilleri sırasında doğaya yönelmek ve doğa ile iç içe olmak isteyenler, yaz tatilleri için bu bölgeleri tercih ederek muhteşem bir tatil deneyimi yaşayabilirler. Peki, deniz, gökyüzü ve doğanın bir arada bulunduğu Türkiye’nin en güzel tatil yerleri hangileridir?

Denizin ve Doğanın Keyfini Çıkarabileceğiniz Tatil Yerleri

Antalya

Ülkemizin yıl içerisinde ziyaretçi akınına uğrayan ili Antalya, turizm açısından büyük öneme sahiptir. Antalya’nın en çok turist çeken tatil beldelerinden birisi ise Kaş’tır. Aynı zamanda bölgede bakir kalmayı başarabilen nadir yerlerden birisi olma özelliğini de taşıyan bu doğa harikası ilçe, sit alanı olduğu için yüksek yapılanmalar bulunmaz. Yine denizi mavi bayrak alan Kaputaş Plajı’nı da bünyesinde barındıran Kaş, ölmeden önce mutlaka ziyaret edilmesi gereken tatil yerleri arasında bulunmaktadır.

Antalya’da denizi ve yeşili ile ünlü bir diğer belde ise Kalkan’dır. Dünyanın en uzun plajı olma özelliğini taşıyan Patara Plajı da burada bulunmaktadır. Bu şirin ve sakin tatil beldesi konaklama açısından da oldukça zengindir. Ayrıca Kalkan’da sık sık tekne turları yapılmaktadır. Tatiliniz için Kalkan’ı tercih ederek deniz, doğa ve gökyüzünün tadını çıkarabilir, turlar ile civardaki turistik yerleri keşfedebilirsiniz.

Bunların yanında Antalya’da Kemer, Olimpos, Alanya ve Kekova gibi daha pek çok tatil merkezi yer almaktadır.

Muğla

Muğla, çok sayıda tatil merkezini barındıran ve ülkemizin turizminin can damarı olarak nitelendirebileceğimiz bir ilimizdir. Muğla’ya bağlı Bodrum ilçesi bünyesinde 60’dan daha fazla mavi bayraklı plaj bulunmaktadır. Yaz aylarında deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkarmak isteyenlerin tercih edebilecekleri bu plajlar arasında; Karaincir, Kargıcak, Bitez ve Akyarlar en popüler olanlarıdır.

Muğla’da yer alan tatil yerleri arasında yemyeşil ormanları, temiz plajları ve tarihi mirası ile ön plana çıkan Marmaris içerisinde ise; İçmeler, Kleopatra, Uzunyalı ve Cennet Adası gibi popüler plajlar yer almaktadır.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00