Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Ekonomik Villa Tatili Yapmanın Fırsatını Kaçırmayın!

3.11.2019 15:20:00

Ekonomik Villa Tatili Yapmanın Fırsatını Kaçırmayın!

Şehrin gürültüsünden uzak, sakin yerlerde tatil yapmak isteyenler villa kiralayarak tatil yapabilirler. Aynı zamanda özel hayatında gizliliğe önem veren kişilerin tercih ettiği bir tatil hizmetidir. Özellikle yurt dışında oldukça yaygın olan bu hizmet ülkemizde de oldukça rağbet görmektedir. Sakinliğin yanı sıra tatilciler için birçok avantajları vardır.

Villada Tatil Yapmanın Avantajları Nelerdir?

Villa kiralama hizmetinden yararlanmak oldukça avantajlıdır. Özellikle kalabalık aileler ve özel hayatını gizli yaşamak isteyenler için uygundur. Doğa içerisinde, denize yakın villa seçenekleri mevcuttur. Ayrıca villanın etrafı yüksek duvarlar ile çevrili de olabilir. Villanın etrafında kamera sistemleri mevcuttur.

Kalabalıktan uzak sakin bir tatil geçirmek isteyenlerin yeridir. Ayrıca villanın havuzunu sadece villayı kiralayan aileler tarafından kullanır. Tatil köylerinde doğa ile iç içe tatil yapmak isteyenlerin bir kişiye bir haftalık maliyeti yüksek gelebilmektedir. Aile bütçesini düşünenlere ekonomik villalar portföyünü incelemelerini öneririz. Farklı tatil alternatiflerine göre daha karlı ve avantajlı olduğunu kendi gözünüzle görün.

Villa kiralayarak aile ya da grup arkadaşlara rahatlıkla bir hafta tatil yapabilirler. Villalar kişilerin ihtiyaçları doğrultusunda döşenmiş olup konfor ön planda tutulmaktadır. İçerisinde her türlü eşya mevcuttur. Villa kiralayan ailelere konfor ve üst düzey hizmet sunulmaktadır.

Villanın Apart ya da Otelden Farkı Nedir?

Şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzak tatil yapmak istemeyenler villa kiralama hizmetinden yararlanmaktadır. Özellikle kalabalık otellerde herkesin kullandığı havuz, yemekhane gibi şeyler ortak alanlardır. Villanın otelden farkı ise, daha sessiz sakin ve hijyen olmasıdır.

Kişiler sadece kendi ailesi ile baş başa bir tatil geçirmiş olur. Villanın havuzunu sadece villayı kiralayan ailenin kullanması hijyen yönünden önemlidir. Ayrıca villanın konforu apart gibi değildir. Apartlar genelde kişilerin sadece yemek yapma ve yatma ihtiyaçlarının giderilmesi için verilen bir hizmettir. Hiçbir özelliği olmamakla beraber bir apart da birçok aile kalmaktadır. İşte bu yüzden villa kiralama da sunulan konfor hiçbir yerde yoktur.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00