Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Türkiye’nin En Romantik Şehirlerine Yolculuk

2.12.2022 08:55:00

Türkiye’nin En Romantik Şehirlerine Yolculuk

Kasım ayı ile sonbaharın eşsiz renkleriyle büyülenirken bu havalarda tatillere, gezilere çıkmak için harika bir fırsat. Kasımda aşk bir başkadır. Arkadaşlarınızla ya da tek başınıza hoşça vakit geçirebileceğiniz zamanlar size ilaç gibi gelecektir. Eşsiz mimarisi, tarihi yerleri, müzeleri ve birçok göz alıcı konaklama yerleri bulunan Türkiye’nin en romantik şehirlerine kısa bir yolculuk yapacağız.

İstanbul

Dünyanın en büyük medeniyetlerine ev sahipliği yapmış olan İstanbul’ u keşfetmek saatlere, günlere hatta aylara sığacak gibi değildir. Gezdikçe zenginleşen İstanbul sizi kendine çeker ve göz alıcı eşsizliği ile sizi büyüler.

Öncelikle ilk akla gelen İstanbul’un da sembolü haline gelmiş Üsküdar Salacak’ta bulunan Kız Kulesi. Eşsiz manzarasıyla bir taraftan sizleri büyülerken diğer taraftan bir şeyler içebileceğiniz ve yemek yiyebileceğiniz harika bir yer.

Ardından 6.yüzyılda Fener kulesi olarak inşa edilmiş fakat daha sonra tarihi bir yer olan ve herkesin ziyaret edebileceği Galata Kulesi. İstiklal caddesinde yer alan bu kulede güzel hoş vakitler geçirebilirsiniz.

Diğer taraftan hem nostaljik bir gün geçirmek hem de vapurla seyahat edebileceğiniz durak kesinlikle Büyükada. Haliç’ten istanbul ‘un manzarasını ayrı bir pencereden bakmak için diğer bir durağımız Pierre Loti, yeşillik severler için Belgrad ormanı sizlere sakin ve huzurlu dakikalar yaşatacaktır. Birçok müzeye ev sahipliği yapmış ve içine binlerce hikâye sığdırmış olan İstanbul ‘u anlatmak kelimelere sığmaz. Sadece onunla nefes alıp vererek, yaşayarak öğrenebiliriz.

Nevşehir

Türkiye’nin en romantik şehri de diyebileceğimiz Nevşehir birçok evlilik teklifine ve birçok kişinin ilk sırada hayali olarak peri bacalarının eşsiz güzelliğini izlemek geliyor. Taşından toprağından buram buram tarih kokan Türkiye’nin cenneti olan Kapadokya gözlerinizi günün erken saatlerinde kendinizi bir balonun içinde eşsiz manzarayı izlerken görebilmeniz mümkün. Turizm olarak da çok zengin olan Nevşehir sizlere gün doğumunu ve gün batımını izlemenize ve konaklamanız için eşsiz kaya otelleri ile sizlere harika bir fırsat sunar.

Antalya

Antalya’nın tam ortasında Muratpaşa ilçe sınırlarında yer alan Kaleiçi. Arnavut kaldırımlı dar sokakları, ahşap ve taş mimarili tarihi Osmanlı evleriyle sizi büyüleyecektir. Akdeniz koylarında tekne turlarıyla bir yolculukla güzel vakit geçirmenizin diğer yolu olabilir.

Antalya’ya 60 km mesafede Akçapınar Köyü’nde kış ve bahar mevsiminde kar sularıyla beslenen Uçansu Şelaleleri adeta Antalya’nın saklı bir cennet. Çam ve sandal ağaçları arasında harika bir doğa yürüyüşü yapmak ardından safari etkinliklerine katılmak için harika bir yer.

 Tarihi içten hissetmek istiyorsanız 1922 yılında 1.Dünya Savaşında işgalcilerden kurtarılan eserlerin sergilendiği Kaleiçi Yivli Camii’nde açılan Antalya Müzesine de gidebilirsiniz.

İzmir

İzmir’de ilk turumuz Kordon gezisiyle başlayacak. Çimlerde uzanarak sohbet edebileceğiniz, deniz manzarasıyla yürüyüş ve bisiklet sürebileceğiniz harika bir doğa yeri olan Kordon ‘da huzurlu dakikalar yaşayabilirsiniz. Ayrıca İzmir’in batıya bakan yüzü olduğu için güneşin batışını izleyerek sizlere romantik huzurlu dakikalar yaşatacaktır.

Trafiğe kapalı şehrin içinde olan Alsancak sevgi yolunda; yol boyunca dizilmiş palmiyeler sizlere fotoğraf çekmek için harika bir fırsat sunarken rahatlıkla kitapçılardan kitap satın alabileceğiniz sevgi yolunda dinlendiğinizi hissedeceksiniz.

Diğer bir yer Kemeraltı Çarşısı. Belki de sizi kalabalığa götürecek ama burada rahatlıkla yürüyüş yapıp alışveriş yapabileceğiniz ardından mola vermek için birçok restoran ve kafe seçeneğiyle güzel vakit geçirmeniz için olanak sağlar. Tek başınıza ya da arkadaşlarınızla alışveriş yaparak da romantik hoş vakit geçirebilirsiniz

Şehrin manzarasını adeta bir kuş gibi izlemek isterseniz sizi Balçova’ya davet edebiliriz. Burada teleferikle ufak bir gezintiye çıkabilir size unutulmayacak deneyimler yaşatabilir. Güneşin batışını izlemek için Eski Foça ,İzmir’in güzelliğini ister gece ister gündüz seyretmek istiyorsanız  Seyirtepesi’ne  uğrayabilirsiniz.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00
İndirim₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
Toplam Tutar₺0,00
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00