Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

En güzel sevgililer günü hediyesi

27.12.2020 16:50:00

En güzel sevgililer günü hediyesi

İnsan sevdiği kişi yanında olunca, nereye gitse mutlu olur aslında. Ama tabi sevgiliyle gezmenin, yeni yerler keşfetmenin keyfi de bambaşkadır. Gezmek, insanları birbirine yaklaştırır. Birbirini daha iyi tanıma, karşı tarafın zevklerini anlama şansı verir. Güzel anılar ve çekilen fotoğraflar sonrasında da insanların yüzünü gülümsetir. Sevgiliye en güzel hediye olarak birkaç seçenek sıraladık.

Muğla Akyaka

Ege Bölgesinde, Gökova körfezinde, Muğla’nın Ula ilçesine bağlı sakin ve güzel bir beldedir. Denizi, güneşi, tabiatı ile cennette olduğunuz hissini yaratır. Eğer sevgilinizle baş başa sakin bir tatil yapmak istiyorsanız, burası doğru seçim olacaktır. Tek tip inşa edilmiş binaları, Azmak nehri üzerinde yüzen ördekleri, suyun içindeki sazlıkları ile ruhunuza huzur verecek bir yerdir. Yazın nehirde yapılacak tekne turu keyifli dakikalar geçirmenizi sağlarken, akşam Azmak nehri kenarındaki restoranlarda akşam yemeğinizi yemek ve balıkları izlemek keyiflidir.

Dört mevsim dağ yürüyüşü yapılan parkurlarda yürüyüş yapıp, isterseniz yürüyüş için Âşıklar Yolu’nu seçebilirsiniz. Masmavi sularında yüzmek için pek çok plaj alternatifinden birini seçer ve hatta rüzgâr sörfü yapabilirsiniz. Avrupa’nın en iyi kiteboard pisti buradadır. Yaklaşık 40 km uzaklıkta bulunan Akbük Koyu’na giderek, dağların ve yeşilliğin deniz ile dansını göreceğiniz bir yeri keşfedersiniz.

Fethiye

Ege ve Akdeniz’in birleştiği noktada, kültürel ve turistik aktivitelerin bulunduğu harika bir yer. Son zamanlar da popüler olan kiralık uygun villalar konaklama için sevgiliye hediye seçenekleri arasındadır. Ölüdeniz, Saklıkent Kanyonu, Kelebekler Vadisi sevgiliyle gezilmesi gereken yerler arasındadır. Kayaköy’ü gezebilirsiniz. Burası Likya’nın bir şehri olarak kurulmuş, 1922 yıllarına kadar da Rumların yaşadığı ve şimdilerde Hayalet Şehir olarak adlandırılırken, terk edilmiş evlerin bulunduğu bir bölgedir. Tepeye kadar yürüyerek harika bir manzarayı seyredebilir, bir yandan da dağ kekiği toplayabilirsiniz.

Ayrıca yükseklik fobiniz yoksa Babadağ’a çıkarak rüzgâr sörfü yapabilirsiniz.

Kapadokya

Bir bölge düşünün ki dört mevsimde de gezilebilir ve dört mevsimde de bambaşka güzellikleri sergiler. Güvercinlik Vadisi, Uçhisar Kalesi, Özkonak Yeraltı Şehri, Temenni Tepesi, Mazı Yeraltı Şehri, Ihlara Vadisi ve Aşk Vadisi mutlak görülmesi gereken yerler arasındadır. Peri bacalarının manzarası eşliğinde yapılacak balon gezisi, sizin kendinizi bir masal diyarında hissetmenizi sağlar.

Akşamları pek çok mekânda yapılan Türk Geceleri de bölgenin başka bir keyifli yanıdır.

Bozcaada

Çanakkale sınırları içerinde yer alan bir adadır. Geyikli ’den düzenlenen feribot seferleriyle kendinizi adada bulur, sakin ama huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz. Bağcılık ve şarap üretimi adanın kültüründe önemli bir yer almaktadır. Zaten adayı dolaşırken, alabildiğine uzanan üzüm bağlarını seyredebilir, sevgilinizle gün batımının keyfini çıkarabilirsiniz.

Safranbolu

 

Karabük ilinin tarihi ve turistik bir ilçesi olan Safranbolu, Safranbolu evleri ile ünlüdür. Kısa süreli bir tatil için güzel bir alternatif olabilir. Özellikle bahar aylarında çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapan Safranbolu’nun Eski Çarşı adı verilen çarşısında sevgilinizle dolaşabilir, Kent Tarihi Müzesi’ni Tokatlı Kanyonu’nu, İncekaya Su Kemerini keşfedebilirsiniz.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00