Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Avrupa’nın En Güzel Tatil Adaları

14.04.2023 01:50:00

Avrupa’nın En Güzel Tatil Adaları

Tatil yapmak için adalar en doğru seçeneklerden biri. Bu anlamda ünlü tatil adalarıiçerisinde Yunanistan adaları başta gelir. Bunun yanında Türkiye, Fransa, İspanya gibi seçenekler de listelerde ön sıralarda yer alır.

1.Folegandros / Yunanistan

Folegrandos köy veya belde olarak adlandırılan bir ada, Kiklad Adaları dâhilindedir. Pek çok doğa harikasına ev sahipliği yapan bu ada, uçurum, plaj, mağara gibi ziyaret edilen tatil kapsamında çok eğlenceli olan ve kültür gezileri içerisinde de bulunan yerleri barındırır. Bu anlamda Avrupa’nın en güzel tatil adalarından biri olarak bilinir.

2.Mayorka / İspanya

İspanya’ da yer alan ve portakal ağaçlarının sıklıkla bölgede bulunduğu Mayorka Adası Avrupa adalarıarasında tatil için en uğrak noktalardan biri. Şelale ve uçurumlar ile donanmış olan bu ada, sakinliğin eğlence ile buluştuğu nokta olarak da adlandırılabilir. Bunlar dışında pek çok doğa güzelliği ile de gündüzleri yürüyüşleri, turları gibi etkinlikleriyle ön plana çıkar. Dalış için de tercih edilebilecek olan bu ada, yaz tatilleri için en doğru adreslerden biridir.

3.Mikanos / Yunanistan

Özellikle Türkiye’den pek çok tatilcisi olan Mikanos Adası, Avrupa’nın en güzel adalarıarasında tatil için seçilebilecek yerlerdendir.  Fazla müdahaleye uğramamış olan plajları ile turistik açıdan da oldukça gelişmiş. Bunun yanında geceleri de renkli olan Mikanos, yeni evlilerin balayı için tercih ettikleri uğrak mekânlar arasında yer alır. Pek çok doğal güzelliği içerisinde barındıran bu adada konaklamak için lüks oteller ve pansiyonlar da bulunur. Bar ve restoran seçeneklerinin yoğun olması ile de lezzet açısından oldukça gelişmiş şekilde hizmet verir.

4.Cavallo / Fransa

Fransa üzerinde yer alan Cavallo adası, Korsika kıyısında bulunmaktadır. Güney Avrupa merkezli olan bu ada tatil için sıklıkla tercih edilen bir yerdir. Küçük olmasına karşın romantik tatiller için en doğru yerlerden biri olarak adlandırılabilir. Kumsallarının beyazlığı ile ön plana çıkan bu ada, kıyılarında yer alan plajları, ünlü SPA merkezleri ile adeta tatilcileri kendine çeken özellikleri ile biliniyor. Adada pek çok restoran ve bar bulunuyor. Bunun yanında bir adet de akıllı otel mevcut.

5.Bozcaada / Türkiye

Avrupa içerisinde yer alan adalardan Bozcaada da turistlerin ilgisini çeken ve tatil kapsamında öne çıkan mekânlardan biri. Çanakkale iline bağlı olan bu ilçe, doğal güzellikleri ile ön plana çıkıyor. Bunun yanında tatilcilerin uğrak noktası olmasındaki en önemli nedenlerden biri de el değmemiş koylarının olması. Uluslararası düzende belirlenen araştırmalara göre de Bozcada tatil adaları yurtdışıalanlarının içerisinde Avrupa’daki en güzel adaların ilk onu içerisinde yer almaktadır. Bu nedenle de ziyaret için en uygun yerlerden biridir.

6.Korsika / Fransa

Bir başka adası ile Avrupa’nın adalarılistesinde yer alan Fransa güzellik adası ismi ile de bilinir. Kuzey ve güneyde iki ayrı yere ayrılan ada, vadilerin de yer aldığı doğal bir merkez olması ile ünlü. Yüksek bir tepe üzerine inşa edilmiş olan bu ada, panaromik özellikleri ile de ön plana çıkar. Kamp, yüzme, dalış gibi pek çok alanda tatilcilere imkân sunan bu adada tekne turları da gerçekleşmektedir.

7.Hıvar / Hırvatistan

Dalmaçya kıyısı yakınlarında bulunan Hıvar adası, balıkçılık ve turizm ile geçinir. Hırvatistan’ın en fazla nüfusuna sahip adalarından biri olarak da bilinir. Tarım yetiştiriciliği için uygun alanlar sağlayan bu yer de tatil için seçilebilecek adalar arasında yerini alır.

8.Girit / Yunanistan

Sıklıkla merak edilen hangi yunan adasında tatil yapılır? Sorusunun cevabı olarak Girit verilebilir. Akdeniz’ in beşinci büyük adası olan Girit, sahip olduğu pek çok doğal güzellik ile tatilcilerin uğrak noktası haline gelmiştir. Dünyaca tanınmış bir turizm mekânı olan bu yer pek çok arkeolojik sit alanına, kaleye, geçitlere ve plajlara ev sahipliği yapması ile bilinir.

9.Santorini / Yunanistan

Bir volkanik patlama sonucu oluşan bu ada, sonrasında yapılan beyaz badanalar ile eşsiz görüntülere ev sahipliği yapar. Özellikle romantik tatiller için sıklıkla tercih edilmekte ve en güzel adalar listesinde yer alır. Her sene milyonlarca turiste ev sahipliği yapan bu ada özel plajları ile de ünlenmiştir. Adada pek çok alanda lüks oteller bulunur. Bu anlamda konaklama için buralar tercih edilebilir. Santorini Adası Avrupa’nın tatil adalarıarasında şarap üretimi ile de öne çıkan bir yerdir.

10.Mallorca / İspanya

Özel plajları ve temiz denizi ile öne çıkan Mallorca Adası İspanya’da yer alır. Özellikle yüzmeyi tercih eden tatilciler için Akdeniz’in sevilen adaları arasındadır. Yüzmenin yanında diğer doğa aktiviteleri için de tercih edilebilecek olan bu ada dalış, bisiklet, doğa yürüyüşü gibi imkânları da tatilcilere sunar. Yemek anlamında zengin mutfağı, değişik lezzetleri, gezi imkanları, alışveriş gibi de farklı seçenekleri tatiller dahilinde ziyaretçilerine sunan bu ada hem lüks hem de butik otelleri ile de bilinir. Mollarca, sakin ve sessiz tatil yapmak isteyen kişilerin yanı sıra, eğlenmek için de tercih edilecek olan Avrupa tatil adalarıarasında özel bir yeri olan adadır.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00
İndirim₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
Toplam Tutar₺0,00
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00