Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

En İyi Sosyal Medya Uygulamaları

27.06.2021 17:45:00

Tatilciler için en iyi sosyal medya uygulamaları

Gezgin, bir yerleri görmek, tanımak ve dinlenmek amacıyla geziye çıkan kişidir. Sosyal medya, tek yönlü bilgi paylaşımından çift ve eş zamanlı bilgi paylaşımına ulaşmasını sağlayan medya sistemidir. Uygulama, akıllı telefon, tablet, bilgisayar ve diğer akıllı cihazlar için geliştirilmiş yazılımın adıdır. Günümüzde kullanmış olduğumuz uygulamalarıyla gezdiğiniz yerleri paylaşabilirsiniz ancak bir süre sonra sizin için yeterli olmayacaktır. Tatilcilerin kullanabileceği en iyi sosyal medya uygulamalarını kullanarak daha fazla kitleye ulaşabilirsiniz.

Foursquare

Tatil için gittiğiniz ve gezdiğiniz yerleri konum bilgisi ekleyerek arkadaşlarınıza nereye gittiğinizi gösteren uygulamadır. Android ve İOS mobil cihazlarla uyumlu çalışır. Birçok kişi herkesin beğendiği şeyleri beğenmez. Arama yaparak farklı beğenilere ulaşabilirsiniz. Kullanıcılar gittiği yerleri fotoğraflayıp değerlendirirler. Diğer kişilerde bu değerlendirmelere göre ziyaret edebilir. Restoran, kafe, mağaza ve şehirleri arayıp bulabilirsiniz.

Sizin gibi aynı zevklere sahip tatilcileri takip edebilirsiniz. Yorum okuyabilir, yapabilir ve diğer tatilcilere yardımcı olabilirsiniz. Birçok şehre ait tavsiyeler alabilirsiniz. Facebook ve Twitter hesaplarınızı da senkronize ederek daha fazla tatilciye ulaşabilirsiniz.

Spotted By Locals

Sahte incelemelerin bulunmadığı 80’den fazla şehre ait bilgilerin yer aldığı tatil rehberidir. İnternet bağlantısı olmadan da uygulamayı açıp kullanabilirsiniz. Android ve İOS işletim sistemine sahip cihazlarla uyumlu çalışır.

Şehre ait yerel dili konuşan tatilcileri ve şehirleri bulabilirsiniz. Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Amerika’da bulunan 80’den fazla şehri inceleyebilirsiniz. Ne zaman ve nerede yemek yiyeceğinizi bilmeden yerel halkla iletişim kurarak, o şehre ait yemekleri bulabilirsiniz. Yerel halk tarafından önerilen yerleri görüntüleyeceğiniz için, turistik yerler dışında gizli yerlere de ulaşabilirsiniz.

Withlocals (Kişisel turlar ve seyahat deneyimleri)

Spotted By Locals uygulamasında yerel halk tarafından tanıtılan yerleri bulurken, Withlocals uygulamasında ise yerel tur rehberlerinizden faydalanmanızı sağlar. Android ve İOS cihazlarda kullanabilirsiniz. Rehberlerin profillerini görüntüleyebilir ve pick your local butonuna basarak tura ait rezervasyon yapabilirsiniz. Telefonunuzla da ödeme yapabilirsiniz.

Gezeceğiniz yeri bilen bir rehber ile şehri gezmek ve incelemek sizin için muhteşem olacaktır. Uygulama sayesinde 50’den fazla şehirde 1.200’den fazla yemek turu, günlük gezi, gece turu, yürüyüş turu ve bisiklet turunu bulabilirsiniz. Bu şehirler Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarında bulunur. Bir turu seçtiğinizde karşınıza seyahat planı ve açıklama çıkacaktır. Sayfayı aşağı kaydırarak diğer gezginlerin yorum ve açıklamalarını görebilirsiniz. Şehrin en güzel yerlerini kalabalık olmadan gezebilirsiniz.

Couchsurfing Travel App

Gezginlerin en çok kullandığı web sitelerinden biridir. Ayrıca Android ve İOS uygulaması mevcuttur. 12 milyondan fazla seyahat tutkunu dünyada 230.000’den fazla şehirde Couchsurfing uygulamasını kullanıyor. Uygulama sayesinde dünyanın dört bir yanından gezgin arkadaşlar bulabilirsiniz.

Yaşadığınız yerde seyahat, konaklama ve eğlence yerlerini keşfedebilirsiniz. Seyahat rotanızı planlayıp yönetirken uygulamayı kullanabilirsiniz. Konaklama yapabileceğiniz lokal evler bulabilirsiniz. Tanımadığınız insanlarla tanışıp mutlu bir seyahat deneyimi yaşayabilirsiniz. Konuma ait yakın gezginleri bulup, onlarla buluşabilirsiniz. Seyahat maceralarını kaydetmek için fotoğraf ekleyebilirsiniz. Ben seyahat etmem diyorsanız, şehrinize gelen gezginleri evinizde ağırlayabilirsiniz. Böylece kültürel arkadaşlıklar edinmiş olursunuz.

Travello (Dünyanın en büyük seyahat topluluğu)

Travello, 180’den fazla ülkede gezginlerin kullandığı güvenilir seyahat topluluğudur. Android ve İOS uygulamasından faydalanabilirsiniz. Seyahat etmek istediğiniz yerleri, daha önce fotoğrafını çekmiş gezginlerin gözünden görüntüleyip, gidip gitmemeye karar vermek sizin elinizde. Muhteşem yerler için rezervasyon yapıp, seyahat edebilirsiniz. Seyahat blogcuları, gezginler, yalnız gezenler, dijital göçmenler ve seyahat fotoğrafçısı gruplarından faydalanabilirsiniz. Böylece sizin zevklerinize uygun gezginlerle tanışıp, seyahatin keyfini çıkarabilirsiniz.

TravelBuddy

Özel seyahat alanları oluşturmanızı sağlayan gezgin uygulamalarından biridir. Uygulamayı Google Play Store ve App Store ’dan indirebilirsiniz. O şehrin yerlisi gibi sizin seyahat etmenize yardımcı olur. Gezginlerle tanışabilir, sohbet edebilir ve geziler planlayabilirsiniz. Seyahat arkadaşı olarak tek başına gezen, sırt çantalı, aile, çift, yaşlı ve kurumsal gruplardan oluşan gezginlere ulaşabilirsiniz. Seyahat etmek istediğiniz yeri web sitesi veya seyahat acentesi değil, o yeri daha önce seyahat etmiş gezgin arkadaşınızdan öğrenebilirsiniz.

 

Yapacağınız gezi sıradan bir seyahat olmayacak. Kabalıklardan uzak, web sitesi ve seyahat acentelerinin bilmediği güzellikler diyarı birçok şehri keşfedebilirsiniz. Gideceğiniz yer daha önce bir gezgin tarafından gezildiği için, oranın gezilmesi gereken yerlere ait yorumları okuyabilirsiniz. Birbirinden lezzetli yerel yemekleri tadabilirsiniz. En uygun fiyattan alacağınız hediyelik eşyalar ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00