Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Erken Rezervasyon Yap En İyi Balayı Villasını Seç

5.02.2019 13:55:00

Erken Rezervasyon Yap En İyi Balayı Villasını Seç

Nezih bir ortamda tatil yapmak için en cazip konaklama seçeneği olan kiralık villalarımız tatil severleri beklemektedir. Ailece tatil yapmak için, arkadaşlarla hoşça vakit geçirmek için veya yeni evlilerin romantik bir balayı yapmaları için uygun olan villalarımız vardır. Villalarımızın tüm özellikleri sitemizde yer almaktadır. Tek tıkla rezervasyon yaptırmak veya müşteri hizmetlerinden bilgi almak mümkündür.

 Cennetten Bir Köşe Olan Villalarımız Nasıldır?

Akdeniz’in en güzel köşelerinde yer alan villalarımız değişik zevklere göre çeşitlere sahiptir. Değişik büyüklükte olan villalarda elit misafirler ağırlamak mümkündür. Denizi, doğayı ve yeşili bir arada görmek isteyenler için, akşamları deniz manzarasına karşı yemek yemek, sohbet etmek ve keyifli vakit geçirmek için uygundur. Villalarımız müşteri memnuniyetini sağlamak için gerekli tüm donanıma sahiptir. Rahat, konforlu ve lüks bir tatil için villalarda tüm ayrıntıları düşünmekteyiz. Villalarımızın mutfağında yemek yapmak için her türlü araç vardır. Ayrıca bulaşık makinesi, mikrodalga fırın, tost makinası ve gerekli tüm elektrikli aletler mevcuttur. Salon ve yatak odasında da gerekli tüm eşyalar mevcuttur. Müşterilerimizin kendilerini evlerinde hissetmesini sağlayacak şekilde villalarımız döşenmiştir. Tatilde en keyifli zamanların geçirileceği bahçe ise şezlongu, barbeküsü, masaları, şemsiyesi ile tatil severleri beklemektedir.

Rüya Gibi Bir Tatil İçin Villa Keyfi Yapın!

Müşterilerimizin şehir hayatının tüm stresinden uzak rüyalarını süsleyen tatil için villalarımızı kiralamaktayız. Unutulmaz anılarla dolu bir balayı için villalarda standardı yüksek tatil amaçlanmaktadır. Bunun için erken rezervayon yap en iyi balayı villasını seç fırsatları kullanılarak en uygun fiyata villaları kiralamaktayız. Tatil planı yaptıktan hemen sonra vakit kaybetmeden villa seçimi yaparak kiralamak yoluyla ekonomik tatil imkanı oluşmaktadır. Balayında mutluluğu an be an yaşamak için villalarımız en doğru seçenek olmaktadır.

Açık ve kapalı havuzu olan villalar, jakuzisi olan hem eğlenmeye hem dinlenmeye yönelik olan villalarımız bulunmaktadır. Firmamız balayı çiftlerine özel bir önem vermektedir ve Türkiye’nin en nadide yerlerinden villaları seçmektedir. Temizliği ve bakımı prensip olarak ön planda tutan firmamız haftada bir olmak üzere temizlik ve bakım hizmetleri verilmesini sağlamaktadır. Misafirlerimizin villada rahat hareket edebilmesi için alınabilecek önlemler alınmıştır.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00