Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Gezilecek Yer Arayanlara Farklı Öneriler

15.06.2020 16:00:00

Gezilecek Yer Arayanlara Farklı Öneriler

Ülkemizin dört bir yanı cennetten bir parça gibi olunca gezilecek yer bulma konusunda da hiç sıkıntı yaşamamış oluyoruz.

Peki, ülkemizde yaz mevsiminde nereleri gezebiliriz? Antalya’nın güzelliklerinden İzmir’in sonsuz mavisine kadar birçok şehrin güzellikleri sizleri bekliyor. Tatil planlarını henüz yapmamış olanlar var ise fikir sahibi olabilir. İşte yazın gezilecek yerler listesi…

Çıralı, Olimpos ve Adrasan (Antalya)

Yaz tatili dendiğinde elbette akla gelen ilk şehir Antalya. Olympos, Adrasan ve Çıralı üçlüsü yaz tatiliniz için muazzam bir tercih olabilir. Burayı ziyaret eden diğer ikisini de merak edip görmek istiyor.

Akdeniz’in uçsuz bucaksız mavi sahillerinde, devasa palmiye ağaçlarının gölgesi altında gündüz dinlenirken fazlasıyla mutlu olabilirsiniz. Yaz tatilini geçirmeniz için doğru bir seçenek olsa da buraların daha işlenmemiş yerler olduğunu unutmamakta fayda var. Daha salaş bir biçimde tatil yapma düşüncesi içerisindeyseniz eğer bir sorun yok. Trekking yani doğa yürüyüşü yapmak isterseniz buralarda dilediğiniz kadar yürüyüşe çıkabilirsiniz.

Datça (Muğla)

Muğla’nın taşı toprağı yaz mevsiminin mutluluğuyla donatılmış gibi. Eğer deniz tatili yapmayı sevenlerdenseniz Datça’yı bir gidip görmelisiniz.

Birçok kamp alanını ve keşfedilmemiş koyları burada bulabilirsiniz. Perili Köşk Plajı’ndan Eski Datça Evleri’ne oradan Akvaryum Plajı’na, Palamutbükü Adası’na ve Knidos Antik Kenti’ne kadar birçok güzelliği burada keşfetmeniz mümkündür.

Datça’da Hayıtbükü Plajı, Ovabükü Plajı, Kargı Koyu, Kızılbük, Can Yücel’in Evi, Kent Park, Mesudiye Koyları, Kızlan Yel Değirmenleri, Domuz Bükü, Sevgi Yolu ve Reşadiye’yi de gezmeyi unutmayın.

Fethiye (Muğla)

Muhteşem güzelliği ile Fethiye, her sene yerli ve yabancı fark etmeksizin turist akınına uğruyor. Buranın önemli bir turizm merkezi olduğunu söylemek kesinlikle mümkün. Ölüdeniz ’in tüm güzelliğini burada görebilirsiniz.

Yürüyüş yapmanız için de ülkemizin en uzun ve en güzel yollarından biri olan Likya Yolu tercihleriniz arasında olsun. Tüm bunların yanı sıra Şövalye Adası’nı da ziyaret edebilirsiniz. Şövalye Adası, yüzyıllar evvel Rodos Şövalyeleri’nin yaşadığı yer olarak bilinir.

Burada fazlasıyla dinlenebilir, sorunsuz bir tatil geçirebilirsiniz. Fotoğraf makinenizde biriktireceğiniz anılar da cabası! Buraya yolunuz düşecek olursa eğer; Ölüdeniz, Belcekız Plajı, Kabak Koyu, Kelebekler Vadisi, Kayaköy, Likya Yolu, Gemiler Adası, Çalış Plajı, Fethiye Kral Mezarlarını ziyaret etmeyi sakın unutmayın!

Özdere ve Şakran (İzmir)

Özdere, İzmir’in Menderes ilçesine bağlı bir kıyı beldesidir. Burada yazlar son derece güzel geçer. Buranın bakanlar kurulu tarafından onaylı Menderes’in tek turizm bölgesi olduğunu da belirtmiş olalım. İzmir’in tadını daha az kalabalık bir tatil yaparak hissedebilirsiniz.

Şakran ise sakinliğiyle gerçekten sizi dinlendirecek olan bir yer. Şehre ulaşım fazlasıyla kolay gerçekleşiyor. Muazzam deniz manzarası ve sakinleştirici atmosferini de ekleyelim. Şakran böreğini yemeden sakın evinize dönmeyin, Şakran’da birçok lezzetli yemek de keşfedebilirsiniz. 

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00