Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Herkese Villa Kiralama

12.02.2019 09:45:00

Herkese Villa Kiralama

Tatil keyfini villa ile taçlandırmak isteyenlere özel çözümler sunan Tati Villaciniz Seyahat Turizim Acentası, her ihtiyaca uygun villa seçenekleri ile tatil keyfinizi ikiye katlamanızı sağlıyor. Grup olarak da konaklayabileceğiniz villalarda tatil yapmanın yanı sıra doğum günü, nişan, söz töreni gibi özel etkinlerinizi de gerçekleştirmeniz mümkün. 

 Lüks Donatılar Bir Arada

Lüks donatıların bir arada bulunduğu villaları, balayı villaları, lüks, muhafazakar, deniz manzaralı, doğa içerisinde, kapalı ve açık havuzlu, aileye özel, jakuzili, çocuk havuzlu, ısıtma havuzlu, ekonomik, kış aylarına uygun gibi çok farklı seçeneklerle sizlerin beğenisine sunuyoruz. herkese villa kiralama mottomuzla çıktığımız yolda, en özel günlerinizi unutulmaz anılara dönüştürmek için hizmet veriyoruz. Yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı hizmetlerimiz ile son derece stabil, temiz ve düzenli villalarla yılın dört mevsimi hizmetinizdeyiz.

 Villa Keyfini Maceraya Dönüştürün

Villa keyfini birer maceraya dönüştürmenizi sağlayan firmamız, lüks donatıları ile birlikte bir rüyanın içinde uyanmanızı sağlıyor. Kalkan, Üzümlü, Kaş, Sarıbelen, Patara, İslamlar, Bezirgan ve Fethiye bölgelerinde bulunan villalarımız kolay ulaşımı sayesinde herkesin öncelikli tercihi olacak. Uzun yıllardır tatil köylerine verdiğiniz yüksek bütçelerin en büyük alternatifi olan villalar, size her şey dahil hizmet veren otellerden çok daha fazlasını sunuyor. Web sitemizde villaların içini görebileceğiniz ve rahatça inceleyebileceğiniz seçenekler sunan firmamızda her ihtiyaca uygun bir villa bulmak mümkün. 

Dilediğiniz Süre Kiralayın 

İhtiyacınıza uygun olarak dilediğiniz süre villa kiralayabileceğiniz firmamızı tercih ettiğinizde sevdiklerinize de şiddetle önereceksiniz. Ulaşılabilir fiyatlarla lüks donatılarla bezenmiş harika villalarda konaklamak çok kolay. Sadece size özel, doğayla bütünleşen villalarda sevdiklerinizle birlikte gün batımını seyredebilir ve bakir ormanların içerisinde kaybolabilirsiniz. Yalnızca size özel rezerve edilen havuzlarda etrafınızda yabancı hiç kimse olmadan havuzun keyfini, günün her saatinde doyasıya çıkarabilirsiniz. 

En lüks otellerde dahi günün belli saatinden sonra havuzlara girilmesine izin verilmezken kiralayacağınız villalarda geceleri de havuza girmenin keyfine varabilirsiniz. Hayalinizdeki villayı tercih etmek için tek yapmanız gereken web sitemizden tatil yapmak istediğiniz tarihleri belirleyerek villaların uygun durumunu kontrol etmektir. Tatil Villacinizda Online rezervasyon yapabileceğiniz villalarda denizin, havuzun, jakuzinin, doğanın keyfine varabilirsiniz.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00