Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Huzur Vadeden Akdeniz Sahil Kasabaları

7.07.2020 16:10:00

Huzur Vadeden Akdeniz Sahil Kasabaları

Suriye’nin sınırından Muğla Marmaris’in kıyılarına kadar devam eden Akdeniz sahil şeridi, yaklaşık 1542 km uzunluğa sahip. Bu kıyılarda yer alan kentler, belki de dünyanın en şanslı şehirleri diyebiliriz. Yaz aylarının sıcak, kış aylarının ise yağışlı ve ılık geçtiği coğrafya, doğal güzellikler bakımından da benzersiz deneyimler vadeder. İçinizi huzurla dolduracak Akdeniz sahil kasabaları sizin için listelendi!

Arsuz / Hatay

Hatay kentinin batı kısmında, Amanos Dağı’nın yamacında bulunan Arsuz, mavi ve yeşilin yüzlerce tonunu bir arada barındırır. İncecik kumu ve buz gibi suyu ile dört mevsim boyunca güzellikler sunar. Tarihi kalıntılarıyla da bilinen Arsuz, sessiz ve sakin bir tatil geçirmek isteyenlerin uğrak yerlerinden biridir.

Anamur / Mersin

Rüzgârlı burun olarak bilinen bu ilçe, Mersin’in en çok turist çeken yerleşim alanlarından. Akdeniz sahil kasabaları arasında pek çok özelliğiyle öne çıkan Anamur’da, caretta-carettaları görebilir, birbirinden lezzetli muz çeşitlerini tadabilir, deniz ve sahilin tadını çıkarabilirsiniz. Uzun kumsalıyla Akdeniz foklarının sığınağı olan Anamur, her türlü özelliği ile ziyaretçilerini etkilemeyi başarır.

Adrasan / Antalya

Adrasan’da farklı konaklama seçenekleri mevcut bulunsa da bungalov tatili yapmak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri de bu eşsiz beldedir. Kumluca’ya bağlı olan Adrasan, sualtı sporlarıyla da isminden söz ettirir.

Tekirova / Antalya

Kemer ilçesine bağlı olan Tekirova, doğal ve tarihi güzelleriyle ziyaretçilerini kendisine hayran bırakan bir kıyı mahallesi. Yanartaş ve Olympos gibi turistik alanlar Tekirova’nın sınırlarındadır. Burayı cazip kılan bir diğer özellik ise kış sporları için uygun olması. Tahtalı Dağı, kış mevsiminde bile ziyaretçi çeken yerlerden biri.

Yumurtalık / Adana

Yumurtalık da huzur bulacağınız Akdeniz sahil kasabaları listemizde! İncecik sarı kumuyla, tertemiz suyu ve pırıltılı güneşiyle Yumurtalık, Adana’nın en özel alanları arasında sayılır. İskelesinden antik kentine, Süleyman Kalesi’nden Ayas Kalesi’ne kadar gezip görmeniz gereken kültürel özelliklere sahip.

Narlıkuyu / Mersin

Mersin’in önemli ilçelerinden biri de Narlıkuyu. Şehrin en çok turist çeken koylarına sahip olan Narlıkuyu’da serin sulara kendinizi bırakabilir, Akdeniz’in keyfini çıkarabilirsiniz. Yöreye uğrayanların görmeden dönmemeleri gereken bir başka yer ise Cennet ve Cehennem Obrukları’dır.

Karataş / Adana

Ceyhan ve Seyhan nehirlerine yaslanmış olan bu güzel belde, lagünleriyle bilinir. Bu bölgeye uğrayan kuşlar, fotoğraf çekmeyi sevenlerin kaliteli kareler yakalamasına izin verir. Ayrıca Karataş, kamp yapmak isteyenler için de harika seçenekler sunar.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00