Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

İslami Villa

31.12.2018 13:55:00

İslami Villa

Tatil bütün insanların hayat temposu arasına sıkıştırmak istediği ve büyük ihtiyaç niteliğinde ki molalardan oluşmaktadır. Bu molalar kişinin denge bütünlüğünü korumasına yardımcı olmakta ve sevdikleriyle birlikte güzel vakit geçirme imkanı sağlamaktadır. Özellikle yaz tatilinin sıklıkla yaşandığı görülmektedir.

 Neden Tatilde Otel Yerine Villa Tercihi

 Öncelikle tatil dendiği zaman herkesin aklına otel gelmektedir. Çok fazla insanın aynı anda konaklaması ve sirkülasyonun çok sık olması işlemi otelleri antipatik bir hale getirmektedir. Birçok farklı davranışa sahip olan ve kültürel olarak İslam anlayışını barındırmayan kişilerle aynı yerde tatil yapmak zorunda bırakmaktadır. Her ne kadar muhafazakar kesim kıyafetine dikkat etse de karşı taraftan aynısını görmek çok da mümkün olmamaktadır. Bu da hem dini inanışla bağdaşmamakta hem de keyif almak için ayırdığımız kısa zaman diliminden yeterince faydalanmama problemini doğurmaktadır. Oysa ki İslami villa tercihi özellikle muhafazakar kesim başta olmak üzere birçok tatil yapmayı seven kişiye hitap etmektedir. Ekstra dikkat gerektirmeyen rahat giyim imkanı, havuzu tek başına kullanma şansı ve başka gözlere maruz kalmadan rahat bir tatil imkanı sunmaktadır.

 İslami Villanın Avantajları

  Villa da tatil başlı başına herkesin ilgisini çekmektedir. Her açıdan otele göre çok daha rahat, steril ve konforlu olduğu görülmektedir. Ancak İslami villa olması tercih edilen yeri çok daha özel kılmaktadır. Gözlerden uzak ve rahat bir tatil yapma avantajı sunan İslami villa, dışarıdan herhangi birinin göremeyeceği alana konuşlandırılmıştır. Havuz kullanıldığı takdir de, balkon ve ya terasa çıkıldığı takdir de herhangi birinin görme şansı bulunmamaktadır.

Özellikle evlerin konuşlandığı noktalar hem manzara olarak insanın içini ısıtırken hem de en güzel tatil beldelerinde bulunmaktadır. Doğa manzarası ve deniz manzarası seçenekleri mevcuttur. Bu evlerin büyük ve küçüklüğü değişiklik göstermektedir. Aile büyüklüğüne göre tercih yapılabilmektedir. Ayrıca şömine, jakuzi, mangal ve bahçe gibi alternatif tercihlerinin de olması yapılacak olan tatili unutulmaz bir hale getirmektedir. Yıllardır yaz tatili seçeneğini istediği ölçüde değerlendiremeyen muhafazakar aileler, hem oldukça konforlu hem de birçok seçeneğe sahip olan villalar istekleri doğrultusunda bir seçim yaparak güzel bir tatili gerçekleştirebilmektedir.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00