Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Kalkan’da Yapılacak Aktiviteler Listesi

17.10.2019 15:10:00

Kalkan’da Yapılacak Aktiviteler Listesi

Kalkan, Akdeniz ikliminin hakim olduğu bir beldedir. Akdeniz ikliminden dolayı her mevsim Kalkan beldesi ziyaret edilebilir ve burada çeşitli aktiviteler yapılabilir. Kalkan beldesi Antalya şehrinin Kaş ilçesine bağlıdır. Yılın her mevsiminde çeşitli aktiviteler için bu belde ziyaret edilebilmektedir. Kalkan'da yapılacak aktiviteler listesi oldukça geniştir. İster lüks bir villa tatili tercih edebilir isterseniz de beldenin doğal güzelliklerinden yararlanabilirsiniz.

Kalkan Tekne Turları

Kalkan'dan kiralanan tekneler ile günün ilk ışıklarında tur gezileri yapabilirsiniz. Kalkan'a giden pek çok turist güzel bir aktivite olarak tekne turlarını tercih etmektedir. Kalkan'da tekne turları ile geziler genellikle sabah 08:00'de başlar.

Kalkan tekne turları ile ziyaret edebileceğiniz yerler ise şu şekildedir;

  • Kaş-Demre Tekne Turu,
  • Kalkan Tekne Turu,
  • Meis Adası Tekne Turu,
  • Kaputaş Tekne Turu ve Kekova Tekne Turudur.

 

Tekne turları ile Kalkan ve bölgesindeki yakın alanların doğal güzelliklerini de keşfetmek mümkündür.

Kalkan Tüplü Dalış Aktivitesi

Kalkan'da dalış programları genellikle 2 set halinde yapılıyor. Akdeniz'in masmavi sularında gezinti yapmak ve farklı aktiviteler denemek isterseniz başlangıç olarak Discover Scuba ile dalış yapabilirsiniz.

Kalkan'da yaptığınız dalışlarda harita şu şekildedir;

  • Capa Banko,
  • Küçükçakıl Kıyı Resifi,
  • Likya Wrack,
  • Vatoz Burnu ve Akıntı Burnu'dur.

 

Kalkan ve Kaş çevresinde dalış aktiviteleri çok fazladır. Hatta Türkiye'nin pek çok yerinden turist sadece dalış yapmak için bu beldeye gelmektedir.

Kalkan Yamaç Paraşütü

Akdeniz'in hem mavi hem de yemyeşil görünen doğasının üzerinde adrenali yüksek bir aktivite yapabilirsiniz. Aktiviteler arasında adrenalini yükseltmek isterseniz yamaç paraşütü tam size göre. Kendinize olan güveninizi de artırmayı başaran yamaç paraşütü uzman ve deneyimli pilotlar eşliğinde yapılmaktadır.

Kalkan At ile Safari

Kalkan'da daha farklı ve doğa ile iç içe bir aktivite için at safarisini tercih edebilirsiniz. At üstünde yapılan safari sayesinde plajları ya da antik kentleri ziyaret edebilirsiniz. Kalkan'ın tüm aktivitelerinden yararlanmak hem de tatilinizi yapmak için kiralık villa tatillerini tercih edebilirsiniz.

Kalkan Yayla Ziyaretleri

Kalkan'da gidildiğinde hava sıcaklığının düştüğü yaylaları da ziyaret edebilirsiniz. Ağustos ayında dahi 25 dereceyi aşmayan sıcaklığı bulunan yaylalarda doğa yürüyüşleri yapmak stresten uzak bir aktivite sevenler için ideal olacaktır. Gömbe Yaylası, Uçarsu Çağlayanı ve Yeşilgöl Yaylası en bilinen yaylalar arasındadır.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00