Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Deniz Kenarı Kamp Alanları

Kamp Alanları

Deniz kenarında kamp yapmak oldukça eğlencelidir. Özellikle yaz gelmeden önce, bahar sonlarına doğru, henüz sıcak bastırmamışken bir Ege sahilinde veya Akdeniz kumsalında, denizin kıyıya vurma sesi ile birlikte uyanmak ruhunuzu oldukça dinlendirecektir.

Bilindiği üzere ülkemizin 3 tarafı denizler ile çevrili. Bizler için büyük bir nimettir ki Türkiye’nin birçok sahilinde kamp yapılabiliyor. Ancak doğru zamanı seçmek gerekir. Biraz daha sakin ve ferah zamanları seçmeniz hem kalabalık açısından hem de sizin açınızdan oldukça yerinde bir hareket olacaktır.

Balıkesir, Muğla, Antalya, İzmir Kamp yapmak için seçilebilecek olası yerlerdir. Burada sizler için sıraladığımız bazı kamp yapabileceğiniz alanlar şunlardır;

Balıkesir kamp alanları

Her yıl Zeytinli Rock Festivaline ev sahipliği yapan bu sahil kıyısında kamp yapmak çok eğlencelidir. Balıkesir’in denizi oldukça serindir. Bu sahil kenarında kamp yaparak Egenin serinliklerine kendinizi bırakabilirsiniz.

Edremit otogarına yakın olan bu sahile bir otobüs veya taksi yardımı ile kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca Zeytinli Rock Festivaline de gitmenizi tavsiye ederiz.

Marmaris kamp alanları

Hem ormanın içerisinde hem de deniz kenarında kamp yapmaya ne dersiniz? Buradan denize muhteşem bir manzarayla kamp yapmak, çok güzel olacak. Ormanın yeşilliği ve denizin maviliği uzun süredir aramış olduğunuz bir tatil olabilir. Kafa dinlemek ve ruhunuzu arındırmak için Akyaka Orman Kampı’na uğrayabilirsiniz.

Kamp alanında kolayca ulaşabileceğiniz elektrik, tuvalet vs. ihtiyaçları düşünerek istasyonlar kurmuşlar. Çok yakında bir market dahi var. Yıl boyunca işletilmekte olan Akyaka Orman Kampı senenin belirli dönemlerine göre fiyatlandırılıyor. Dalaman havalimanına yakınlığı 75-80 kilometre civarındadır. Yalnızca çadır değil, burada karavan ile de güzel birkaç gün geçirebilirsiniz.

Fethiye kamp alanları

Fethiye denilince akan sular durur zaten. Nereden baksanız bir güzellik olan Fethiye’de bulunan bu bölge, kamp yapmak için yeterince uygun. Burası Fethiye’nin güneyinde bulunan Faralya köyünün içerisinde yer alır. Faralya köyüne geldiğinizde kabak koyuna ulaşabilmek için daha önceden yerleştirilmiş olan kırmızı tabelaları takip etmeniz gerekiyor.

Çanakkale kamp alanları

Yıldızkoy Çanakkale’nin en nadide koylarından birisi. Yıldızkoy kamp alanında ister kendi çadırınızı isterseniz de orada hazır bulunan çadırları kiralayabiliyorsunuz. Bu çadırlar genelde 2 ve 3 kişilik olmaktadır. Kahvaltı dâhil 100 TL’ye çadır kiralayabileceğiniz bu bölgede kendi çadırınızı getirirseniz ekstradan 50 TL ödeme yapmanız gerekiyor.

Tabi ki bayram gibi özel günlerde fiyatlar yukarı aşağı oynuyor. Talep ne kadar çok ise fiyat da o kadar yükselebiliyor. Keyifli ve genç bir ekip tarafından işletiliyor ve ortamda oldukça eğlenceli.

Antalya kamp alanları

Burada iş biraz profesyonelliğe kaçıyor daha da güzelleşiyor. İsteyen çadırını getirerek kamp için belirlenmiş bölgelere yerleşim yapabilirken aynı zamanda organizasyondan bungalov evler de kiralayabiliyorsunuz. Odalarda klima da bulunuyor. Ayrıca evcil hayvan bile kabul ediyorlar. Bu herkes için önemli bir kıstas olmasa da bazı kamp severler “evcil hayvan kabul ediyorlar mı? “ sorusunu çok sordukları da oluyor.

Ayrıca kahvaltı ve elektrik hizmeti de mevcut. Buraya kamp yapmaya geldiğiniz zaman hiç zorluk çekmeyecek, aksine oldukça fazla eğleneceksiniz.

Trabzon kamp alanları

Doğaseverler için vazgeçilmesi zor bir noktadır. Genel olarak Trabzon ilimiz Ege ve Akdeniz’e göre biraz daha soğuk olsa da bu güzellik için değeceği söylenebilir. Uzungöl Muhteşem bir kamp yapma yeridir. Bu alanda ücretli ve ücretsiz kamp alanları mevcuttur. Para ödemeden ucuz maliyetli kamp yapacak yer arıyorsanız kolay bulabileceğinizi söyleyebiliriz.

 

Ancak alışverişinizi Uzungöl’e gelmeden önce bir marketten yapın, çünkü Uzungöl’deki marketlerde fiyatları görünce çok şaşıracaksınız. 

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00