Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Kapalı Havuzlu Villalarda Yılbaşı Tatili

6.12.2019 15:25:00

Kapalı Havuzlu Villalarda Yılbaşı Tatili

Haftalardır yoğun bir tempoda çalıştınız. İş yükü ve yarattığı stres fazlasıyla üstünüzdeydi. Şimdi biraz dinlenme zamanı olduğunu düşünüyorsunuz. Ancak kış ortası olduğu için sıcak yerleri tercih ediyorsunuz. Güney sahilini tercih ettiniz ve Antalya'ya gitmek istediniz. Peki, tatilinizi nasıl değerlendirmek istersiniz? Zamanınızı nerede geçirmek istersiniz? Hele ki Antalya tatilini daha önce tecrübe etmediyseniz, bu sorular kafanızı kurcalıyor olabilir.

Tercih Edebileceğiniz Pek Çok İlçe Var

Öncelikle Antalya, Akdeniz iklimine sahip bir şehir olarak, kışları ılık bir havaya sahiptir. Bu anlamda kışın bile tatil için iyi bir seçenektir. Pek çok ilçesi de görülmeye değerdir. Ancak seçeceğiniz bölgenin popülerlik seviyesine de dikkat etmeniz gerekir. Nispeten daha sessiz sakin bir tatil, sizi daha çok dinlendirecektir ama dinlenirken eğlenmek sizin deşarj olma yönteminiz ise daha hareketli ve eğlenceli bir bölge tercih etmeniz gerekir.

Seçeneklerinizi Değerlendirin

Eğer sakin bir tatil tercih ediyorsanız Kaş sizin için doğru tercihlerden biridir. Şehir merkezinden uzakta, doğayla iç içe olan bu bölge, yalnız kalmak ve sessizliğin tadını çıkarmak için birebirdir. Bunun dışında adı çok bilinmese de cennetten bir parçaya benzeyen Patara bir başka eşsiz bölgedir.

Denize karşı muazzam bir keyif sürebileceğiniz birçok noktası bulunan bölge, sizin için huzurun bir diğer adresi olabilir. Bir diğer bölge de Kalkan ismiyle bilinir. Hem doğa hem deniz manzarasını birlikte yakalayabileceğiniz pek çok noktası olan bu bölge, masallardan çıkma bir tatil yaşayıp her anından verim alacağınız bir tatil için harika bir seçenektir.

Antalya'nın en popüler ve bir o kadar da hareketli bölgelerinden biri olan Fethiye size hem eğlenceyi em dinlenmeyi bir arada sunan bir bölgedir. Pek çok eğlence mekânını, konser alanını, cafe ve restorantı içinde barındıran bu bölgede tercih etmek isteyeceğiniz onlarca seçenek bulabilirsiniz.

Eğlenmeyi seviyor ancak bunu daha çok kendi kendinize yapmayı tercih ediyorsanız bu konuda öncelikle yapmanız gereken tatilinizi güzel bir villada geçirmektir. Bunun için güvenilir bir yardımcınız da bulunuyor. Villacınız, tescilli bir marka olup seyahat acentesi çatısı altında çalışır.

Üstelik sadece tatillerinizi değil, özel günlerinizi de özel bir yerde değerlendirmek isterseniz hizmet alabileceğiniz bir firmadır. Antalya Kaş bölgesinde hizmet veren firma, size istediğiniz bölgeden, istediğiniz özelliklerde her villayı ve istediğiniz her organizasyon için kolaylıkla kiralama imkânı sunar.

Kış için tercih edilebilecek kapalı havuzlu villa seçeneği de bu gruba dâhildir. Size de sadece işleminizi güvenle tamamlayıp kiralık villada tatil yapmanın tadını çıkarmak kalır.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00