Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Keyifli Tatilin Adresi Kaş Kalkan

9.09.2019 15:05:00

Keyifli Tatilin Adresi Kaş Kalkan

İnsanlar bir yıl boyunca çalışıp yıllık izinlerini güzel bir tatil ile taçlandırmak isterler. Çalışan kişilerin çoğu tatil yapmak maksadıyla yıllık izinlerini yaz aylarında kullanmak isterler. Fakat herkesin yaz ayında yıllık izine çıkarak tatil yapma imkânı mümkün olmayabilir. Bu yüzden yaz aylarında tatile gidemeyen kişiler kış aylarında Kaş villalar da çok güzel bir şekilde tatil yapma fırsatı bulunmaktadır. Ayrıca yapılan araştırmalarda yaz aylarında yapılan tatillerin kış aylarına göre daha masraflı olduğu açıktır.

Kış Aylarında Villalarda Tatil Keyfi

Kış tatilleri yaz aylarında tatil yapma fırsatı bulunmayan kişiler için alternatif tatil olarak görülmektedir. Kış aylarında Kalkan bölgelerinde kiralık villalarda tatil yapmak bir başka. Bu villalarda kışın tatil yapmak isteyen kişiler rahatlıkla konaklama yapabilir. Villaların içerisinde tatil döneminde kullanılabilecek her şey mevcuttur.

Villaların Özellikleri

Villalar eşyalı olup içeresinde kapalı havuzu, çocuk havuzu, buhar banyosu, spor aletlerinin olduğu bölüm ve çocukların vakit geçirebileceği alan bulunmaktadır. Kapalı havuzu ile alttan ısıtma sistemi ile dışarıda kar yağarken havuza girme imkânı bulunmaktadır. Kış aylarında villalarda yapılan tatilden insanlar büyük oranda streslerini atarak hafiflemektedir.

Villalarda Tatil Yapmanın Avantajları

Kışın villalarda tatil yapmak son dönemlerde popüler hale gelmiştir. Kış aylarında Antalya Kaş bölgelerinde yapılan tatil ücretleri oldukça uygundur. Villalar günlük ve haftalık olarak kiralanarak güzel bir kış tatili geçirmek için oldukça iyidir. Villalarda uygun fiyatların yanı sıra villa içerisindeki kapalı havuz sistemi ile kış aylarında havuza girmemenize engel değildir. Kapalı havuz sistemi ile havuz alttan kendini ısıtarak dışarısı ne kadar soğuk olursa olsun havuza girmek mümkündür.

Tatile giden çocuklu aileler için çocuk havuzunda çocuklar istedikleri gibi eğlenceli vakit geçirebilir. Bazı villalarda villa içerisinde spor yapılması için kullanılacak spor aletleri de bulunmaktadır. Kış tatillerinin artmasıyla birlikte kiralık villalarda ürün ve hizmette kaliteden ödün vermeyen Villacınız için müşteri memnuniyeti ön plandadır.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00