Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Kiralık Balayı Villaları ve Avantajları

9.09.2019 13:45:00

Kiralık Balayı Villaları ve Avantajları

Balayı, evlilik hazırlığı yapan çiftler için oldukça önemli bir konudur. Düğün gününden aylar önce planlanan ve her şeyin kusursuz olması beklenen balayı tatili için ülkemizde tercih edilebilecek pek çok mekân bulunmaktadır. Ancak balayı tatili açısından en önemli nokta şüphesiz konaklamadır. Bu anlamda genellikle oteller tercih edilse de, balayı villaları otellere göre çok daha konforlu ve ekonomiktir. Peki, balayı tatili için villa kiralamanın avantajları nelerdir?

Balayı Villaların Havuzlu Bahçelerinde Lüks Otel Konforu Yaşayın

Balayı için villa kiralamanın çiftler açısından pek çok avantajı bulunmaktadır. Bunların en önemlisi de villa içerisinde istenildiği şekilde hareket edilebilmesidir. Bunun yanında oteller bu anlamda bekleneni karşılayamaz. Çünkü odalar dışındaki diğer alanlar ortak kullanım alanıdır ve bu nedenle oda dışında dilediğiniz gibi hareket etmeniz zordur. Ancak balayı villaları, evlerin her köşesinde dilediğininiz her an istediğiniz gibi hareket etme olanağı tanırlar.

Özellikle muhafazakâr çiftler, otellerin havuz gibi imkânlarından yararlanırken rahat davranamazlar. Oysa balayı için villa kiralama seçeneği bu anlamda oldukça idealdir. Çünkü kiralık villaların sürekli olarak bakımı yapılan bahçelerinde havuz bulunur. Çiftler, bu havuzun kenarında dilediği kıyafetler ile güneşlenebilir, birlikte havuza girip tatilin tadını çıkarabilirler. Bun anlamda muhafazakâr kiralık villalar, çiftlere ekstra konfor sunmaktadır.

Otele Göre Daha Ekonomik Bir Balayı Tatili

Villa kiralamak, her zaman çok daha masraflı bir seçenek olarak görülür. Ancak biraz irdelendiğinde durumun böyle olmadığı anlaşılacaktır. Çünkü oteller verdikleri pek çok hizmet karşılığında ekstra ücret talep ederler. Bunun yanında verilen bu hizmetlerden tam anlamıyla yararlanabileceğinizin ve memnun kalacağınızın da bir garantisi yoktur. Ayrıca yüzlerce kişiyle paylaştığınız kullanım alanlarında, baş başa özel bir tatil geçirmeyi hayal eden balayı çifti olarak rahat edemeyebilirsiniz.

Balayı villaları ise, otele göre çok daha ekonomik ve avantajlıdır. Çünkü bu villalarda bulunan havuzlar da dâhil olmak üzere her şey sadece sizin kullanımınız için tahsis edilmiştir. Bu villalarda dilediğiniz zaman romantik yemekler yiyebilir, havuzda güneşlenebilir ve baş başa bir balayı tatilinin keyfini çıkarabilirsiniz.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00