Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Kiralık villa tatili yapılacak en iyi bölgeler

25.12.2023 14:00:00

Kiralık villa tatili yapılacak en iyi bölgeler

Türkiye’de otel tatili tatil severler için oldukça maliyetli bir hal almış durumda. Fakat bu, tatil yapmaktan vazgeçmeniz anlamına gelmiyor. Çünkü kiralık villa tatili hem ekonomik hem de konforlu bir tatil yapmak için güçlü bir alternatif halini aldı. Türkiye’nin özellikle Ege ve Akdeniz bölgelerinde yoğunlaşmış olan kiralık villalar hem kalabalıktan uzak hem de ev konforunda bir tatil yapmayı mümkün hale getirdi. Peki villa tatili yapmak için en ideal bölgeler hangileri ve kiralık villalar tatil severlere ne gibi avantajlar sunuyor?

Kiralık villa tatili için en iyi bölge hangisi?

Türkiye’nin her noktasında kiralık villalar bulmak mümkün olsa da denize girilebilecek kıyılara yakın olması nedeniyle Ege ve Akdeniz çok daha fazla tercih ediliyor. Bu bölgelerin böylesine çok tercih edilmesinin bir diğer nedeni de alternatiflerin oldukça fazla olması. Üstelik bu bölgelerde yer alan kiralık villalar hem deniz manzarası hem de dağ manzarası sunuyor olmalarının yanı sıra çok sayıda lüks olanakla donatılmış durumda. Sonsuzluk havuzlarından ısıtmalı havuzlara, saunadan jakuziye kadar çok sayıda özellik tatil severlerin beklentilerini fazlasıyla karışılıyor. Bu olanaklardan yararlanıp unutulmaz deneyimler yaratmak için tercih edebileceğiniz bölgelerin başında ise Kalkan, Kaş, Fethiye, Göcek ve Bodrum geliyor.

Kalkan

Denize doğru uzanan dik merdivenleri ve muhteşem manzarası ile dikkat çeken Kalkan , kiralık villa tatili için de en ideal bölgelerden biri durumunda. Kalkan’da yapacağınız bir villa tatili ile mahremiyet dolu vakitler geçirebileceğiniz gibi, Akdeniz mutfağının tadını çıkarabilir ve eşsiz su altı dünyasına dalarak eşsiz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Kaş

Zengin denizaltı yaşamı ile dünyanın her noktasından turist çeken Kaş , tarihi yapıları ve turkuaz renkli deniziyle önemli bir cazibe merkezi. Özellikle yaz aylarında çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapan bölge canlı ve sanat dolu bir tatil yapmak isteyenler için ideal.

Fethiye

Türkiye’nin popüler tatil beldesi Fethiye ; Ölüdeniz, Kabak ve Kelebekler Vadisi gibi görülmesi gereken çok sayıda destinasyona ev sahipliği yapıyor. Eğer yüksek maliyetli oteller ve pansiyonlarda kalabalık bir tatil geçirmek istemezseniz, önemli lokasyonların tamamına yakın bir kiralık villa ile Fethiye’yi mükemmel bir şekilde deneyimleyebilirsiniz.

Göcek

Yat turizmi için Türkiye’deki en önemli bölgelerden biri olan Göcek , bakir koyları ile pek çok tatil sever için merak uyandırıcı bir deneyim vadediyor. Göcek’te kiralık villa tatili ile bir yandan ev konforunu yaşarken bir yandan da Ege ve Akdeniz’in en güzel koylarına yolculuk edebilirsiniz.

Bodrum

Bodrum her zaman tatil planlarının en güçlü seçeneklerinden biri durumunda. Kiralık villa tatili için de başta Gümüşlük, Türkbükü ve Gümbet olmak üzere pek çok önemli lokasyondaki seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

 

 

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00