Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Kiralık villada tatil yapmak için 5 neden

8.01.2024 13:55:00

Kiralık villada tatil yapmak için 5 neden

Kiralık villa tatili tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de otel tatilinin yerini almaya başlamış durumda. Bunun nedenlerinin başında maliyetler geliyor olsa da tek neden bu değil. Örneğim mahremiyet konusunda sorun yaşanmıyor olması ve sunulan çok sayıda olanak da bu nedenler arasında gösterilebilir. Sizler için kiralık villada tatil yapmak için 5 nedeni şu şekilde sıralayabiliriz:

1.Mahremiyet

Otel ya da pansiyon gibi kalabalık konaklama seçenekleri, özellikle muhafazakâr ailelerin ve balayı çiftlerinin özgür şekilde hareket etmesine engel olabilir. Ayrıca herkes tarafından kullanılan ortak alanlar hijyenle ilgili sorunlara neden olabilir ve hastalık riski taşır. Dolayısıyla oteller ve pansiyonlar gözlerden uzak, sakin bir tatil geçirmek isteyenler için ideal seçenekler değildir. Oysa kiralık villada tüm imkanlar yalnızca size özeldir ve başkaları tarafından görülme gibi bir durum söz konusu değildir. Çünkü kiralık villalar çiftlerin ya da ailelerin mahremiyetini mükemmel şekilde sağlayacak şekilde tasarlanmıştır ve güvenlidir.

2.Uygun Maliyetler

Türkiye’de artan maliyetler otel ve pansiyon fiyatlarını da doğrudan etkiledi. Nitekim pek çok insan için otel tatili ekonomik bir seçenek olmaktan uzaklaşmış durumda. Özellikle fazla oda tutmanın gerekli olduğu kalabalık aile ve gruplar için durum daha da vahim. Yani kişi sayısı arttıkça konaklama maliyetleri de artıyor. Fakat kiralık villa tatilinde durum tam tersi. Yani konaklayacak insan sayısı ne kadar artarsa, kişi başına düşen konaklama maliyeti de o oranda azalıyor. Bu özelliği sayesinde kiralık villaların en ekonomik tatil seçeneği olduğunu söylemek mümkün.

3.Lüks Olanaklar

Otellerin sunduğu lüks olanaklar arttığı zaman genellikle fiyatlar da artar. Fakat kiralık villalar tarafından sunulan lüks imkanların tamamı vermiş olduğunuz konaklama ücretine dahildir. Havuz pek çok kiralık villa için standart olanaklardan biridir. Fakat kış ayları için ısıtmalı açık ve kapalı havuzlardan yararlanmak da mümkündür. Geniş bahçe alanı ve barbekü imkanı özellikle kalabalık gruplar için eğlenceli bir aktiviteler gerçekleştirmenize yardımcı olabilir. Bazı kiralık villalarda ise buhar banyosu, sauna, Türk hamamı, jakuzi ve sinema odası gibi imkanlardan da yararlanabilirsiniz.

4.Size Özel Hizmetler

Pek çok kiralık villa sizler için özel hizmetler sunar. Örneğin bir aşçıya ya da temizlikçiye ihtiyacınız varsa, kiralık villa hizmeti veren firmadan talep etmeniz mümkündür. Eğer bulunduğunuz bölgede gezinmek ve tarihi hakkında bilgi almak isterseniz, bir tur rehberinden de destek isteyebilirsiniz.

5.Çok Sayıda Alternatif

Kiralık villalar Türkiye’nin hemen hemen her noktasına yayılmış durumdadır. Fakat tatil beldelerine yakınlığı nedeniyle Akdeniz ve Ege bölgeleri daha fazla tercih edilir. Dilerseniz Kaş ve Kalkan’da, dilerseniz Fethiye ve Ölüdeniz ’de, dilerseniz Çeşme ve Alaçatı’da bir kiralık villa tercih etmeniz mümkündür. Yalnızca beklentilerinizi belirlemeniz ve kiralık villa listesinden size uygun bir seçenek için rezervasyon oluşturmanız yeterlidir.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00