Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Kiralık Yazlık

29.03.2018 13:20:00

Kiralık Yazlık

Yazlık kiralama kısaca otellere ve benzeri konaklama türlerine alternatif olarak yaz sezonu boyunca itina ile döşenmiş tam donanımlı bir daire, ev veya profesyonel olarak yönetilen bir apartman kompleksinin kiralanmasıdır. İster küçük bir daire ister komple bir ev, villayı yazlık olarak kiralama, özel ve daha konforlu bir tatil için harika bir alternatiftir. Ancak, kiralık yazlık için alternatif birçok yer olduğu için nereye bakacağını bilmek ve karar vermek zor olabilir.

Kimisi için bir otel en uygunudur. Herşey kullanımınıza hazır elinizin altındadır. Ama aileniz ya da arkadaşlarınız ile yaz tatiliniz için ya da tüm yaz boyunca şehir hayatının gürültüsü ve kargaşasından ve stressden uzak istediğiniz yerde dilediğiniz gibi bir zaman geçirmek istiyorsanız, kiralık yazlık tam size göredir. Evinizin konforu ve rahatlığı ile tatil yapmak!

Yazlık kiralama, tatil ihtiyaçlarınızı, tarzınızı ve bütçenizi tatil beklentilerinizle uyumlu hale getirmektir. 

Tatil evi, villa, apartman dairesi, yazlık veya kısa süreli apartman dairesi olarak adlandırın .... yazlık bir mekan kiraladığınız zaman temelde tatiliniz için birisinin evini kiralıyorsunuz. ... Genel olarak, herkesin bir arada olabileceği birden fazla yatak odasına ihtiyacınız varsa veya istiyorsanız, o zaman bir yazlık kiralama genellikle otel odalarına kıyasla daha uygun olur. Kiralık yazlık denilince birliktelik, ekonomiklik ve kullanım alanı genellikle akla gelen ilk anahtar kelimelerdir. Bu seçenek, büyük aileler, birlikte tatil yapmak isteyen geniş aileler ve  biraz daha mahremiyet arayan aileler veya kişiler için mükemmeldir.

www.villaciniz.com.tr  olarak, hazırladığımız seçkin kiralık yazlık portföyümüzü gözden geçirin. Ekibimiz en güzel mekanlar ile konforlu özellikleri bir araya getirdi ve size özel düzenlemelere yardımcı olmak için hazırız.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00