Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Mavi Lagün Ölüdeniz’i Keşfedin!

22.04.2020 15:55:00

Mavi Lagün Ölüdeniz’i Keşfedin!

Plajları ve tarihi mekanlarıyla popüler tatil yerlerinden olan Ölüdeniz, sessiz ve huzurlu olmasıyla birçok tatilcinin tercih sebebi oluyor. Bu nedenle bilinen tatil yerleri gibi geceleri gürültülü kulüpler bulamazsınız. Buranın meraklıları apayrıdır.

Ölüdeniz, bilmeyenler için söyleyelim Muğla Fethiye ilçesinde yer alır. Fethiye Ölüdeniz arası mesafe 13 km’dir. Özel araç ya da toplu taşıma ile Fethiye’den Ölüdeniz’e rahatlıkla gidebilirsiniz. Burayı görmek, keşfetmek için tatilcilerin günübirlik bile geldiği bilinir. Çevresindeki tatil yerlerinden bazıları ise Marmaris, Bodrum ve Antalya’dır. Marmaris Ölüdeniz arası mesafe 137 km, Bodrum Ölüdeniz arası mesafe 244 km ve Antalya Ölüdeniz arası mesafe ise 201 km’dir. Farklı bir şehir ya da yurtdışından gelecek tatilciler için en yakın havalimanı 63 km’lik mesafe ile Dalaman’dır.

Mutlaka görmeniz gereken yerler arasında olan Ölüdeniz, plajlarıyla da göz dolduruyor. Yat, sürat teknesi ya da kayık kiralayabilir eşsiz güzellikleri yakından görebilirsiniz. Deniz suyunun sıcaklığı Mayıs ayından Ekim ayına kadar yüzmek için idealdir. Yüzmeyi sevenler için bir ayrıntı adaya kadar yüzme imkânınız bulunmaktadır. Kalabalıktan uzak olmak istiyorsanız eğer Kidrak plajını tavsiye edebiliriz. Burada geçirilen güzel anılarınızı eminiz ki unutmayacaksınız.

Adrenalin tutkunları için yamaç paraşütü iyi bir seçenektir. Ölüdeniz’e gelip tatilinizi daha da renklendirmek istiyorsanız bu etkinliği öneririz. Ekim ayında birçok ülkeden yamaç paraşütü yapmak için gelen pilotlar, hava akrobasi yarışmalarına katılır. Bu görsel şovu izlemek isteyenlerde not alabilirler Ekim ayını.

Tatil tutkunlarının en çok tercih ettiği yerler arasında olan Ölüdeniz, muhteşem manzarasıyla yerli ve yabancı turistlerin göz bebeğidir. Sahil boyunca yer alan mekânlarda gece geç saatlere kadar açıktır. Sakin bir havası olan Ölüdeniz de gün batımını izlemek, romantizmi artıracaktır. Kulüp, disko ya da bar eğlenceleri için Hisarönü’nü tercih edebilirsiniz.

Ölüdeniz de görülmesi gereken yerler arasında Kelebekler Vadisi de mutlaka ziyaret edilmelidir. Ölüdeniz’den Kelebekler Vadisine deniz taksisiyle ulaşılabilir.

Ölüdeniz de alışverişte bir başkadır. Birbirinden renkli hediyelik eşya dükkânı mevcuttur. Tatil dönüşü sevdiklerinize götüreceğiniz hediyeler onları da mutlu edecektir.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00