Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Muğla Etkinlik Takvimi Ağustos 2022

29.07.2022 18:30:00

Ağustos 2022 Muğla Etkinlik Takvimi

Aktif bir tatil yapmak istiyorsanız, Muğla'da keşfedilecek çok sayıda ilgi çekici yer var. Muğla tam bir tatil cennetidir ve gezginler için harika bir konaklama, eğlence ve etkinlik durağıdır. Dinlendirici aynı zamanda eğlenceli bir tatili bu kadar özel yapan birçok dikkat çekici detayı bir arada bulundurur. Tarihi dokularla dolu ve tertemiz denizi olması sebebiyle yaz aylarında turistlerin ilgi odağı haline gelmektedir.  Her yıl giderek ön plana çıkan tercih noktası Muğla, tekne turları, gece ve gündüz aktiviteleri ile tatilcilere dolu anılar yaşatıyor. Yaz aylarında yaşanan bu hareketlilik birbirinden güzel konser tiyatro gibi etkinlikleri de beraberinde getiriyor. Görüp gezebileceğiniz onca güzellik içinde kültür ve sanata doyacağınız harika bir ağustos programı bulunuyor.

Ağustos ayı itibari ile festivaller açık hava konserleri tiyatro, piyano dinletisi ile size en çok hitap eden eğlence takvimine bir göz atalım,

1 Ağustos 2022 21:15 Muğla antik tiyatro Manga konseri

Ağustosun ilk günü Atlantis organizasyon tarafından düzenlenen konserde Manga grubu sahne alacak. Rock müzik sevenlere albümün çıkış yapan parçalarını seslendirecek olan Manga için hemen konser bileti almayı unutmayın.

2 Ağustos 2022 Salı 21:00 antik taş ocağı / Muğla Murray Mclachan ve Kathryn Page Piyano

Çaykovski'nin ilk Piyano Konçertosu'nu icra etmesiyle göz kamaştırıcı yorumlar almış ve Bach'tan günümüze uzanan muazzam repertuara sahip ikilidir. MURRAY MCLACHAN VE KATHRYN PAGE Bach ve Busoni'nin Re minör Charconne çalışması, baştan sona dikkat çeken bir resitalde bize ilgi çekici varyasyonlar ve dramatik tonlar sunmaya hazırlanıyor.

2 Ağustos 2022 – 14 Eylül 2022 19. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali

Dünyanın dört bir yanından müzisyenler bu yaz Muğla'da beş haftalık güzel bir program için yeniden buluşacak. Gümüşlük Festival Akademisi (GFA), bu yıl da genç ve yetenekli müzisyenlere kapılarını açacak. Bugüne kadar 1.200'e yakın yerli ve yabancı öğrenci yetiştiren GFA, öğrencilere burs imkânı da sağlıyor veya onları destekçileri ile buluşturuyor. Bu yıl, 02- 14 Eylül tarihleri​​arasında genç piyanistler için GFA programı düzenlenecek.

Bu yılki programda 17 konser, 2 müzik master sınıfı ve 2 DJ performansı yer alıyor. Yaklaşık 2500 yıllık Antik Taş Ocağı olan antik taş ocağında, Zefirya Kültür Merkezi, Aktur Sitesi, Gümüşlük setinde ve Toprak Ev'de konserler düzenlenecek.

2 Ağustos 2022 Salı 21:15 Erol Evgin (Bodrum Antik Tiyatro)

Kerkisolfej yapım tarafından hazırlanan Erol EVGİN konseri geçmişten günümüze unutulmaz eserleriyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

3 Ağustos 2022 21:15 Kenan Doğulu (Bodrum Antik Tiyatro)

Pop müziğin sevilen sesi Kenan DOĞULU hem duygusal hem hareketli şarkılar ile unutulmaz bir geceye imza atmaya geliyor. Müzik ziyafetinden mahrum kalmak istemiyorsanız bilet temin etmek için acele edin!

4 Ağustos 2022 21:00 Zefirya Kültür Merkezi Danica Stojanova

Piyanist ve piyano öğretmeni Danica Stojanova bugüne kadar ülkemizde ve dünyada Amerika, Almanya, Fransa, İtalya, Bulgaristan, Malezya, Arnavutluk, Kosova, Sırbistan gibi ülkelerde sayısız festival ve etkinlikte sahne aldı. Bu yıl yine festivalde sahne alacak Danica Stojanova muhteşem eserleriyle kültür merkezinde sevenleriyle buluşacak.

4 Ağustos 2022 – 6 Ekim 2022 BKM Mutfak Heryerde

Kahkahalara boğulmaya hazır mısınız? BKM mutfak seyircisini güldürmek için birbirinden ilginç hikayeleri komik şekilde derleyen eğlenceli bir stand-up gösterisi için bu tarihlerde Muğla’nın birçok farklı noktasına sizi davet ediyor.

 

Sıla, Ferhat GÖÇER, Emir Can İĞREK gibi birçok sanatçının konserine ev sahipliği yapacak olan Muğla, bu yıl çocuk müzikaline de yer veriyor. ARI MAYA SHOW ile 06 Ağustos 2022 de Armutalan Kültür Merkezinde sahnelenecek.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00
İndirim₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
Toplam Tutar₺0,00
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00