Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Muhafazakar Korunaklı Kiralık Villa

21.03.2018 13:15:00

Muhafazakar Korunaklı Kiralık Villa

Kiralık tatil villaları, daha bağımsız ve özgürce davranabileceğiniz bir tatil türüdür. Arzu ettiğiniz bir yerde bir villa kiraladığınızda bir hafta veya daha uzun bir süre sanki kendi evindeymişsiniz gibi rahat ve huzurlu bir tatil geçirme olanağına sahip olursunuz.

Seyahat ve tatil söz konusu olduğunda her bireyin ve ailenin kendine göre tercihleri, beklentileri gündeme gelir. Doğal olarak muhafazakar birey ve ailelerin de beklentileri ve istekleri vardır.

Muhafazakar bir aile, muhafazakar özelliklere sahip korunaklı bir villa kiraladığı zaman özellikle havuzun keyfini çıkarırken kimsenin onlara baktığını düşünmeyecektir. Huzurlu ve keyifli bir şekilde kiraladığı muhafazakar villa ile sunulan konforun ve mahremiyetin tadını çıkarabilecektir.

Muhafazakar villalarda, havuz kullanımda oteller gibi zaman sınırı yoktur. Kiraladığınız villalarda istediğiniz zaman havuza girebilirsiniz. Üstelik otel havuzları gibi kalabalık havuzlar yoktur, aslında havuzda siz veya aileniz dışında hiç kimse olmayacaktır,  havuz sadece size ait olacaktır. Muhafazakar oteller gibi erkek ve kadın havuzları ayrı değildir. Korunaklı muhafazakar villanızda eşiniz ve çocuklarınızla birlikte yüzebilir, tatilinizi keyifle yaşayabilirsiniz.

Muhafazakar villalarda diğer villalarda olduğu gibi düzenli bir şekilde havuz ve bahçe bakımı yapılmaktadır ve kullandığınız havuz her zaman temiz ve hijyeniktir.

Otellerin bahçesinde zaman zaman istediğiniz gibi davranamazsınız, ortak bir kullanım alanı olduğu için toplum kurallarına uymak zorunda olduğunuz zamanlar ve mekanlar söz konusudur. Bununla birlikte, eşiniz veya çocuklarınızla kiraladığınız size özel villanın bahçesinde hemen hemen istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz, isterseniz barbekünüzü yakabilir ve bahçenizde güzel bir yemeğin tadını çıkarabilirsiniz.

Korunaklı, özel havuzlu ve bahçeli özel bir villada muhafazakar bir tatil geçirmek isteyenler için villalarımız doğru seçimdir.

www.villaciniz.com.tr  olarak, muhafazakar aileler ve bireyler için hazırladığımız seçkin  villa kiralama portföyümüzü gözden geçirin. Ekibimiz en uygun özellikleri bir araya getirdi ve size özel düzenlemelere yardımcı olmak için hazırız.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00