Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Nasıl bir tatil hayal ediyorsunuz?

23.01.2021 17:00:00

Nasıl bir tatil hayal ediyorsunuz?

Zaman fark etmeksizin, her mevsim talep edilen, bir ihtiyaç haline gelen tatil, herkesin kendi bütçesine göre arayışlara girmesini sağlıyor. Dileyen tatil köylerinde rezervasyon yaptırabiliyorken, isteyen de villa kiralayabiliyor. Bazıları beş yıldızlı otellerde tatilini yaparken, bazıları da butik otellerde sakin ve kendi halinde bir tatilin tadına varabiliyor. Bütçeye göre tatilciler kendilerine kalacak yer bulabiliyor. Bu ülkede her kesime hitap eden bir tatil biçimi mevcut. Seyahat ve konaklama içeren tatil hizmeti veren yerlerden bazılarını sıralayabiliriz.

Tatil Köyleri: Ege, Akdeniz başta olmak üzere kıyı kesimlerde bulunan, şahsa özel plajlarından, hamamına, saunasına kadar ziyaretçilerine dolu bir program sunuyor. Açık büfelerden, boy boy havuzuna, yürüyüş parkurlarına, özel tekne turlarına varana kadar bir tatil imkânı sağlıyor. Yaz, kış erkenden dolan ve sosyalleşmek, farklı kültürlerle kaynaşmak için ilk adres olan tatil köylerinde yer ayırtmak için erken rezervasyon gerekiyor. Zira sezon açılmadan tatil köyleri sahiplerini buluyor.

Oteller: Türkiye, her kesime hitap eden otelleri bünyesinde bir arada barındırma konusunda oldukça zengin. Kıyı bölgelerden Karadeniz'e oradan Doğu Anadolu'ya kadar tüm turistik beldelerde otel çeşitliliğine rastlamak mümkün. Genelde doğal veya tarihsel mekanların yakınlarına konumlandırılan oteller, tatil yaparken aynı zamanda da çevreyi gezmek isteyenler için büyük avantaj. Her bütçeye uygun otel, 5 yıldızdan 3 yıldıza, mevcut. Yelpazesi geniş olan otellerde konaklamak için erken davranmak gerek.

Butik Oteller: Sakinliği ve otantikliği tercih eden, samimi bir atmosferi arzulayan tatilciler için genellikle aileler tarafından işletilen butik otellerin gözde tercihler arasında hatırı sayılır bir yeri vardır. Ülkenin her bölgesinde mevcut olan ve bulunduğu bölgeye göre şekillenip, renklenen butik oteller bilhassa Doğu Anadolu ve Kapadokya kesiminde daha çok tercih edilir. Özellikle doğuda, taştan yapılar misafirlerine nostaljik esintiler yaşatır.

Villalar: Her kesime hitap eden, muhafazakâr kesim ve mahremiyete önem veren tatilcilerin de tercihi kiralık villalardır. Denize yakın aynı zamanda doğa ile baş başa olan villalar, lüksün ve konforun bir numaralı tercihidir. Arkadaşlarınızla ya da ailenizle planladığınız tatil için her şey düşünülmüş, siz sadece bavulunuzu alıp gelebilirsiniz. Birbirinden güzel villalar KalkanKaşFethiyeBodrum gibi tatil merkezlerinde yer almaktadır.

Bungalovlar: Genelde ahşaptan yapılan, Karadeniz ve Marmara'da ağırlıklı bulunan bungalovlar, sabah doğanın sesini hissetmek isteyenler için benzersiz bir fırsat. Ucuz ve pratik olmaları ile nam salan bungalovlar, opsiyonlarına göre fiyat değişimi gösterebilir. Tatil noktalarında ama kalabalıktan uzak, doğaya yakın yerlerde bulunurlar.

Hosteller: Şüphesiz konaklamak için en ucuz seçeneklerdendir. Hizmet açısından kısıtlı olsa da bütçesi dar olanlar için bir fırsat. Genelde büyük şehirlerde merkeze yakın yerlerde bulunan hosteller, standart kahvaltı ve oda temizliği hizmeti ile sınırlıdır.

Kamp Alanları: En masrafsız ve mekansız taşınabilir konaklama imkânı. Çadır ve karavan konaklamalı tatiller, macera ruhlu insanlar için son dönemlerde başı çeken bir gelenek haline gelmiş bulunuyor. Ormanlardan, yaylalara; yaylalardan, kumsallara her mevkide kamp yapma imkânı mevcuttur.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00