Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Tatilde bronzlaşmak için ne yapılmalı?

25.01.2021 17:00:00

Tatilde bronzlaşmak için ne yapılmalı?

Tatile mi çıkıyorsunuz ve mümkün olduğunca bronzlaşmak mı istiyorsunuz? Hızlı bir şekilde bronzlaşmanız için yardıma mı ihtiyacınız var? Birkaç önerimiz var!

Deniz suyu ile bronzlaşmak: Denize gitmek için zaman ayırıp aralıklarla tekrar bronzlaşmak, cilt renginizi koyulaştırmanıza yardımcı olabilir. Tatil, bronzlaşınca güzeldir. Deniz tuzu, güneş ışığını cildinize çektiği için harikadır. Denizdeyseniz kurumadan önce bronzlaşmaya başlayın. Bir şişede bir araya getirilen tuz ve su, gerçek deniz suyu kadar etkili olmayacaktır; bunun nedeni, deniz suyunun bronzluğunuzu artırmaya katkıda bulunan diğer önemli mineralleri içermesidir.

Yansımayla bronzlaşmak: Havuzun içinde veya üzerinde, su güneş ışığını yansıtır, bu nedenle güneşi yakalamanın en iyi yollarından biri suda olmak veya yüzebilen bir araçla suyun üzerinde yatmaktır. Bu, güneş ışığının suyu yansıtacağı ve size sıçrayacağı anlamına gelir. Bu koyu bronzluğu gerçekten geliştirmek istiyorsanız, havuza daldırmak veya suyun üstünde bir deniz yatağında yatmak sadece rahatlatıcı ve soğutma değil, aynı zamanda çok etkilidir.

Kumda bronzlaşmak: Sahilde uzanınca kumun hemen yanındasınız ve güneş ışığının sudan yansıması gibi, kumda bu ışınları size doğru yansıtır. Bu yüzden plaj havlunuzu alın ve bronzlaşın.

Yansıtıcı çarşaflar ve havlular: Bunlar eski moda olabilir, ancak hala bu koyu bronzluğu geliştirmenin en iyi yollarından biridir. Güneş ışınlarını çekerek ve vücudunuza yansıtarak, en güvenli ve en iyi şekilde bir temel bronzluğa sahip olmanıza yardımcı olur. Öyleyse neden bir yansıtıcı tahta alıp güneş ışığını cildinize yansıtmak için 45 derecelik bir açıyla çevirmiyorsunuz? Ya da her yerde bronzlaşmak için yansıtıcı bir örtü alabilirsiniz. Sadece yere yerleştirin, uzanın ve vücudunuzu düzenli olarak çevirmeyi ve gölgede mola vermeyi unutmayın.

Egzersiz: Eğer sadece hareketsiz yatmanın hayranı değilseniz, şanslısınız. Egzersiz yapmak kan dolaşımınızı artırmaya yardımcı olacak ve cildinizi nemli ve bronzlaşmaya hazır hale getirecek, vücudunuzu güneş ışığını emmek veya şezlong kullanmak için mükemmel bir duruma getirecektir. Yoga, plaj voleybolu ve yüzme açık havada yapmak için mükemmel egzersizlerdir.

Hızlı bronzlaşmak: En koyu tonları geliştirmenin en iyi yolu bronzlaşma hızlandırıcı kullanmaktır. Bunlar daha derin ve daha koyu bir bronzluk geliştirmek, bronzlaşmayı daha kolay, daha az zamanda yapmak ve daha iyi ve daha uzun ömürlü sonuçlar elde etmek için en iyi sonuçları verir. Ayrıca bronzluğunuzun gölgesini artıracak ve daha altın bir ton verecektir.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00