Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Yarıyıl tatili için planınızı yapın

21.01.2021 16:55:00

Yarıyıl tatili için planınızı yapın

Tatilinizi deniz kıyısında muhteşem manzaralı ve konforlu bir yerde yapmayı hayal ettiniz mi? Özel tasarımlı bir tatil villasında yumuşak kum ve denizin davetkar maviliğinden bir frizbi atışı mesafesinde uyanmak hoş olmaz mı? Ya da bir otelde açık büfe kahvaltı ritüelini mi tercih edersiniz?

Klasik bir otel tatilinin birçok avantajı vardır ve bazı rahatsız edici sınırlamaları da. Kahvaltıya yetişmek ya da kahvaltı edemediyseniz bir atıştırmalık yemek istediğinizde mutfağa gidemezsiniz veya iPod'unuzu merkezi ses sistemine bağlayamazsınız. Servisli bir havuz terası, tatil moduna girmeniz için sadece bir yer olabilir, ancak diğer misafirlerin sohbet ve şakaları arasında mutluluğunuzu korumak zor da olabilir.

Özel villa tatillerine yönelik artan eğilim, herhangi bir tatilin dinlenme ve yenilenme yönünün ortalama bir insan için ne kadar önemli olduğunu düşündüğünüzde şaşırtıcı değildir. Evden uzakta bir villa konaklamasını düşünüyorsanız, doğru yerdesiniz.

İlk bakışta, tatil villaları pahalı bir seçenek gibi görünebilir, ancak bir aile tatilindeyseniz (veya bir grup arkadaşınızla seyahat ediyorsanız), birden fazla otel odası rezervasyonu yapmaktan daha uygun olacaktır.

Ayrıca yerel bir süpermarketten yemek ve atıştırmalıklar için harcadığınız para cebinizde kalacaktır. Her gün tüm öğünler için dışarıda yemek yemek yerine kendi mutfağınızda kahvaltıyla ilgilenmeniz yeterli. Bütçeniz için büyük bir fark! Atıştırmalıklar, içecekler ve hafif öğle yemeği ekleyin ve villanızın tam donanımlı mutfağından yararlanarak sağlıklı menülerinizi hazırlayın.

Mahremiyetinize değer veriyorsanız

Muhtemelen villa tatilinin en büyük avantajı size sağladığı mahremiyettir. Bir otelde geniş bir süit rezerve edebilirsiniz, ancak yine de yan taraftaki odada kalan insanlar olacaktır. Sabah geç saatte yatmak için ‘Rahatsız Etmeyin’ uyarısını asabilirsiniz, ancak yine de koridordaki gürültüleri duyacaksınız.

Çoğunlukla daha spontane, aile ve arkadaşlarla rahat anlar tatilin en güzel anıları haline gelir. Bir otelde her zaman diğer misafirlerden bir dereceye kadar haberdar olacaksınız. Özel bir villada, villa tatili yapmak, villanızın havuzunun yanında rahat bir barbeküde gevşeyecek, özel bahçenizde gün batımı içeceklerini yudumlayacak veya yaz güneşinde uzun, tembel bir brunch'ın tadını çıkaracak huzur ve mahremiyete sahipsiniz.

Villa tatili de şehirler ve plajlarla sınırlı değildir. Ege ve Akdeniz Bölgesi’nde villa tatili tercih edenlerin çoğu birçok farklı aktiviteden de yararlanır. Örneğin, Fethiye’de villa tatili planladığınızda bir Kelebekler Vadisi’nde yamaç paraşütü yapmak ya da Bodrum villa kiralama seçeneğini tercih ettiğinizde koylarda mavi tura çıkmak, ya da Göcek’te bir villa tatili istediğinizde dalış turlarına katılmak güzel olabilir.

Kendi programınızı ayarlamayı seviyorsanız

Lüks otellerin ve misafir evlerinin çoğunun çok misafirperver olduğu doğrudur: Belirlenen kahvaltı saatinden önce kalkıp dışarı çıkacağınızı bilirlerse, genellikle sizin için bir atıştırmalık veya piknik sepeti hazırlarlar. Oda servisi, yemek zamanları için biraz esneklik sunar elbette ekstra ödemesini yaparsanız. Bazı tatilciler için, rahatlamalarının merkezinde yer alan, diğer insanların programlarından tam anlamıyla farklıdır. Bir otel veya pansiyonda, diğer insanlar günlük rutininizi büyük veya küçük ölçüde etkiler. Bu özellikle bir aile olarak seyahat ederken rahatsızlık verir, mutfağa erişiminiz olmadığında bile temel rutinlere bağlı kalmayı deneyin! Bir villa tatilinde, her günün hızına ve planına siz karar verirsiniz.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00