Villacınız'da müşteri memnuniyeti her şeyden önce gelir. Bu yüzden rezervasyon yaptıktan sonra 24 saat içinde hiçbir gerekçe sunmadan ücret iadesi veya villa değişimi talep edebilirsiniz. Tatilinizi güvenle planlayın.
En uygun fiyat garantisi Villacınız’da. Olur da aynı villayı daha uygun fiyata bulursanız, aradaki fark iade!
Giriş sırasında konukların fotoğraflı kimlik belgesi göstermesi gerekmektedir. Önceden tesise varış saatinizi bildirmeniz gerekiyor.
Şartlar ve koşullar: İptal Politikası ve Kiralama Koşullarını okumak için tıklayınız.Giriş Temizliği, Havuz ve Bahçe Bakımı, İnternet, Su Kullanımı, Elektrik Kullanımı, Tüpgaz
Ekstra Yatak, Ekstra Temizlik, Mama Sandalyesi, Ulaşım Hizmeti
Korunakli, lüks, kapalı havuzlu, saunalı, jakuzili, kiralık villa tatili
Villa Lotus Demre havuzu korunaklı çok güzel lüks bir villamızdır. Doğa ve Deniz manzaralı olan villamız Demre merkezden yaklaşık 2 km uzaklıktadır. 2 adet yatak odası bulunmakta olup 1 odasında jakuzi ve zemin katta kapalı havuzu ve saunası bulunmaktadır. Villa Lotus Demre, korunaklı havuzu ile balayı çiftleri ve muhafazakâr aileler için ideal bir villamızdır. Ayrıca villamızda çocuklu aileler için çocuk havuzu bulunmaktadır.
Oturma grubu, uydu alıcı, TV, klima, ütü ve ütü masası, elektrik süpürgesi, havuza çıkış bulunmaktadır. Kapalı havuz, sauna bulunmaktadır.
Modern Amerikan mutfak, buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, ankastre fırın, mikrodalga fırın, ankastre 4’lü ocak, elektrikli su ısıtıcı (ketle), 4 kişilik yemek takımı, çeşitli mutfak araç gereçleri.
1. Yatak Odası: En suit,1 adet çift kişilik yatak, komodin, klima, jakuzi, makyaj masası, tuvalet ve banyo bulunmaktadır.
2. Yatak Odası: 2 adet tek kişilik yatak, komodin, makyaj masası, klima, tuvalet ve banyo bulunmaktadır.
Korunaklı Dış Havuz; Boy: 8,5 m En: 4 m Derinlik: 150 cm'dir.
Kapalı Havuz Ölçüsü: Boy: 3,8 m En: 2 m Derinlik: 1,10 cm'dir.
Villa Lotus Demre havuz terasında özel yüzme havuzu, şezlonglar, güneş şemsiyesi, masa ve sandalyeler, mangal bulunmaktadır
Villa ya girişte 3000 TL nakit hasar depozitosu alınmaktadır. Villada hasar, zayi, kırık vb. gibi durumlar oluşmaması durumunda bu bedel çıkış gününde iade edilmektedir.
Not: Villamızı kiralayan misafirimiz www.villaciniz.com.tr web sitesinde bulunan kiralama şartları ve koşullarını kabul etmiş sayılır.
Tüm Villalarımıza giriş saati öğleden sonra 16.00 olup, çıkış saati ise sabah 10.00’dur. Villalarımızın temizliklerinin yani sıra, gerekli kontrollerinin de yapılıp, eksiklerinin tamamlanması sebebi ile bu saatlere uymak gerekliliği, villa misafirlerimizden önemle rica olunur.
Bölgemizin coğrafi konumu nedeniyle oldukça dik dağ yamaçlarına konumlanmış yerleşim birimlerinden oluşmaktadır. Bu nedenle villalara ulaşım sırasında yokuş yollar ve stabilize (toprak) yollar bulunmaktadır. Ayrıca merkez dışında kalan villalarımız genelde köy içlerinde bulunduğundan doğal yaşam sürprizleri (sinek, böcek, arı vb.) ile karşılaşmanız mümkün olmaktadır.
Boyu: 8.5 mt m, Eni: 4 mt m, Derinlik: 150 cm m
Boyu: 3.8 mt m, Eni: 2 mt m, Derinlik: 110 cm m
Plajlar, tesise olan yakınlığı kuş bakışı olarak hesaplanmıştır.

.0 km Uzaklıkta
#1Tesise olan mesafeler kuş bakışı olarak hesaplanmıştır.
Doğa eczanesi
Dicle eczanesi
Buket Eczanesi
Kalkan eczanesi
Tesise olan mesafeler kuş bakışı olarak hesaplanmıştır.
Demet Eczanesi
2.2 kmUzaklıkta
Dicle Eczanesi
2.9 kmUzaklıkta
Kebapçı Ali Usta
1.5 kmUzaklıkta
Pizza House
2.1 kmUzaklıkta
Migros
1.2 kmUzaklıkta
Şok Market
2.3 kmUzaklıkta
Otobüs Durağı
0.5 kmUzaklıkta
Metro İstasyonu
1.8 kmUzaklıkta
Yetkili personelimiz tarafından aranmak istiyorsanız lütfen aşağıdaki linke tıklayarak formu doldurun