Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Fethiye Ölüdeniz'de Nerede Kalınır?

7.07.2021 17:55:00

Fethiye Ölüdeniz'de Nerede Kalınır?

Hem yaz tatili hem de doğa tatili sevenlerin fazlasıyla tercih ettikleri Ölüdeniz; her yıl yerli ve yabancı milyonlarca turist ağırlamaktadır.

Ölüdeniz aynı zamanda; dalış, yamaç paraşütü, trekking, yat turu gibi sporların da yapılabildiği harika bir tatil rotasıdır.  Eğer tatil rotanızı Ölüdeniz olarak belirdiyseniz ve kalacak yeriniz henüz net değilse, tam da size göre bir önerimiz var.

Villa Ecrin, en keyifli tatil beldelerinden biri olan Fethiye’nin Hisarönü (Ovacık) mevkiinde bulunan yemyeşil geniş bir arazi üzerinde konumlanmış villadır. Merkezi konumu sayesinde özellikle de Ölüdeniz’e olan yakınlığı bakımından tatil severler tarafından oldukça rağbet gören bir villadır. 3 yatak odasına sahip bir villa olup 6 kişi konaklama kapasitelidir.

Villa Angel Prestige E, Fethiye-Ölüdeniz mevkiindedir. 4 yatak odalı 8 kişi kapasiteli geniş aileler, arkadaş grupları için ideal olan bir villadır. Lüks ve modern tasarımının yanında yeşil bahçe alanı ve havuz terasıyla keyifli bir tatil imkânı sunar. Aynı zamanda çocuklu aileler için çocuk havuzu da mevcuttur. Şehir merkezine ve denize yakındır. İhtiyacınız olan her şeyin düşünüldüğü villada size sadece sevdiklerinizle unutulmaz anlar yaşayıp tatilin tadını çıkarmak kalıyor.

Villa Milda, en keyifli tatil beldelerinden biri olan Fethiye’nin Hisarönü (Ovacık) mevkiinde bulunan yemyeşil geniş bir arazi üzerinde konumlanmış villadır. Merkezi konumu sayesinde özellikle de Ölüdeniz’e olan yakınlığı bakımından tatil severler tarafından oldukça rağbet gören bir villadır. 3 yatak odasına sahip bir villa olup toplamda 6 kişi konaklama kapasitelidir. Ayrıca keyifli vakit geçirebileceğiniz geniş bir veranda da mevcut olup aracınızı rahatça park edebileceğiniz otopark da vardır. 

Daha fazla seçenek için https://www.villaciniz.com.tr/bolgeler/fethiye sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00