Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Güzel bir başlangıç için en iyi balayı villaları

5.07.2023 12:20:00

Güzel bir başlangıç için en iyi balayı villaları!

Evlilik sonrası muhteşem bir balayı tatili tüm çiftlerin en doğal hakkı! Her ne kadar balayı tatili için oteller bir gereklilik olarak düşünülüyor olsa da villa tatili de mutlaka değerlendirilmesi gereken bir seçenek. Nitekim otellerin kalabalık olması ve havuz gibi alanların ortak kullanılıyor olması bazı çiftler için rahatsız edici olabilir. Üstelik bu durum mahremiyet isteyen çiftler için hiç de uygun değil. Peki son yılların popüler konaklama seçeneklerinden olan villa tatili nerelerde yapılır ve en güzel balayı villaları hangileri? Bu küçük rehber sizler için faydalı olabilir!

Suit Yin / Kalkan

Lüks bir balayı villası olan Suit Yin içerisinde ısıtmalı kapalı havuz, jakuzi, Türk hamamı ve sauna mevcut. Kalkan’ın merkezine 5 dakikalık mesafede bulunan Suit Yin özel bir kapalı garaja sahip. Harika bir deniz manzarasına sahip olan villada bilardo ve langırt masası boş vakitleri değerlendirmek için son derece ideal. Ayrıca bahçe kısmında salıncak da bulunuyor. Dilerseniz teras alanında bulunan barbeküde akşam yemeklerinizi hazırlayabilir, deniz manzaralı masanızda harika bir akşam yemeği deneyimleyebilirsiniz. Mutfak, banyo ve yatak odası kısmında ihtiyaç duyabileceğiniz her şey mevcut.

Villa Nimet / Patara

Muhafazakâr çiftler için tasarlanmış olan Villa Nimet, çevreden görülemeyecek bir korunaklı havuza sahip. İki katlı ve tek odalı bu villa balayı çiftlerine özel olarak tasarlanmış. Yüzme havuzunun kenarında bir güneşlenme terası, şezlong, şemsiye ve çardak bulunuyor. Havuzun derinliği 160 cm iken en ve boy oranı ise 4 x 10 metre. Villanın iç mekanlarında sigara içilmesi yasak ve evcil hayvan kabul edilmiyor. Dilerseniz ek ücret karşılığında ekstra temizlik ve ulaşım hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Villa Kitanik 2 / Kaş

Kaş’ın Gökseki bölgesinde bulunan ve harika bir deniz manzarası sunan villanın muhteşem bir sonsuzluk havuzu var. Yatak odasında jakuzi bulunan villada bir evde ihtiyaç duyabileceğiniz tüm olanaklar mevcut. Plaja 14 km, markete 1 km ve restorana ise 6 km mesafe kat ederek ulaşabilirsiniz. Ayrıca giriş temizliği ile havuz ve bahçe bakımı konaklama fiyatlarına dahil.

Villa Cansel / Fethiye

2 yatak odalı ve 4 kişilik bir villa olan Villa Cansel tarihi dokusu ile popüler olmuş Kayaköy’de bulunuyor. Villa aynı zamanda bu köyün dokusuna uygun şekilde inşa edilmiş. Villanın hiçbir noktası dışarıdan görülemez ve bu sayede muhafazakâr, mahremiyet dolu bir tatil geçirmek mümkündür. Doğa manzarasına sahip olan villada barbekü bulunur. Villa havalimanına 115 km, şehir merkezine 13 km, plaja 7 km, restorana 2 km ve markete 500 metre uzaklıktadır.

Villa Gerder / Göcek

Yatak odasında jakuzi bulunan bu iki kişilik villa balayı çiftlerine özel olarak tasarlanmış. Villanın 150 cm derinlikte 8 metre boyunda ve 3 metre eninde korunaklı bir havuzu mevcut. Doğa manzarası sunan villada salıncak, barbekü, klima ve diğer olanaklar bulunur. Villanın ihtiyaç duyabileceğiniz lokasyonlara olan uzaklığı ise şu şekilde: Havalimanı 23 km, restoran 1 km, sağlık merkezi 6 km, şehir merkezi 5,5 km, plaj 1 km, otogar 5,5 km ve market 4,3 km.

Villa Ramos 3 / Fethiye

Açık jakuzili ve geniş havuzlu bu villa 4 kişiye kadar konaklama imkânı sunuyor. Doğa ile iç içe vakit geçirmek isteyenler için ideal olan bu villa Karaot plajına yalnızca 2,2 km uzaklıkta bulunuyor. Villanın markete olan uzaklığı ise 3,5 km.

Siz de yukarıdaki villaları incelemek ve konaklama için hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00
İndirim₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
Toplam Tutar₺0,00
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00