Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Kiralık villada tatil yapmanın nedenleri?

8.01.2024 14:15:00

Kiralık villada tatil yapmanın nedenleri?

Türkiye’de artan yaşam maliyetleri nedeniyle otellerde ve pansiyonlarda tatil yapmak zorlaşmaya başladı. Ayrıca otel tatilinin beraberinde getirdiği çok sayıda dezavantajdan bahsetmek mümkün. Örneğin kalabalık ve sauna ya da havuz gibi alanların ortak kullanılıyor olması bunlardan bazıları. Peki son yıllarda popüler hale gelen ve otel tatilinden daha çok tercih edilen kiralık villa tatili tercih etmek için en geçerli nedenler neler?

Özgürce hareket etmek

Otelde kaldığınız zaman sauna, havuz ya da spor salonu gibi imkanları diğer konuklarla birlikte kullanmanız gerekir. Bu da hem hijyenle hem de rahatlıkla ilgili sorunlar yaratır. Fakat kiralık villa tatilinde tüm olanaklar size özeldir ve buda özgüre hareket edebilmenizi sağlar. Ayrıca otel odaları ile mukayese edildiğinde çok daha geniş ve ev konforunda bir yaşam alanına sahip olursunuz.

Mahremiyet ve huzur

Oteller genellikle kalabalık bölgelerde bulunur ve kalabalık insan topluluklarına ev sahipliği yapar. Bu durum aynı zamanda hep göz önünde bulunmanız anlamına gelir. Bu da mahremiyetle ilgili sorun yaratır. Fakat kiralık villalar genellikle sakin ve şehirden uzak bölgelerde bulunur. Aynı zamanda dışarıdan görünmezler. Dolayısıyla hem villa içerisinde hem de havuzda vakit geçirirken mahremiyeti düşünmeniz gerekmez. Gözlerden uzak, sakin, güvenli ve huzurlu bir tatil imkânı yaratır.

Kalabalık gruplar ve aileler için ideal

Eğer ailenizle ya da kalabalık bir arkadaş grubu ile tatil yapacaksanız, birden fazla otel odası kiralamanız gerekir ve bu da tatil masraflarının artması anlamına gelir. Fakat kiralık villa tatilinde grubunuz ne kadar kalabalıksa, konaklama maliyetleriniz o kadar düşer. Ayrıca tıpkı otelde olduğu gibi herkesin kendine özel bir odası bulunur. Otel tatilinde kalabalık etkinlikler yapmak çok da mümkün değildir. Fakat kiralık villada bahçede barbekü yapabilir, oyunlar oynayabilir ya da havuz etkinlikleri düzenleyebilirsiniz. Bu da tatilinizden çok daha fazla keyif almanız anlamına gelir.

Uygun maliyetler

Kiralık villalarda kişi başı konaklama maliyetleri otellere göre çok daha düşüktür. Bu da başka etkinlikler için daha fazla maliyet yaratmanızı ve tatil süresini uzatmanızı mümkün kılar. Hem kalabalık gruplar hem muhafazakâr aileler hem de balayı çiftleri için çok daha güçlü bir tatil alternatifidir.

Kişiselleştirilmiş hizmetler

Kiralık villa tatili sırasında size özel çeşitli hizmetler talep edebilmeniz mümkündür. Örneğin kalabalık bir grupsanız ve kimse yemekle uğraşmak istemiyorsa, size özel bir aşçı talep edebilirsiniz. Temizlik konusunda takıntılarınız varsa temizlikçi tutabilir, civarda gezinmek ve bilgi almak için rehberlik hizmetinden faydalanabilirsiniz. Bu da tatilinizi çok daha özgür ve rahat bir hale getirir.

Siz de kiralık villa tatilinin tadını çıkarmak için özellikle Ege ve Akdeniz bölgelerindeki seçenekleri inceleyebilir, hızlı bir şekilde rezervasyon yaptırarak size uygun fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00