Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Muhafazakar Tatil Nedir

23.04.2018 13:20:00

Muhafazakar Tatil

Muhafazakar kesimin tercih ettiği bu tatil seçeneğinde amacın İslami inanca uygun biçimde tatil yapmak olduğu söylenebilir. Dini kurallara uyarak seyahatlerini geçirmek isteyen bireyler muhafazakar tatil tercih ederler. Bu konsepte muhafazakar tatil için uyum sağlayan oteller, tatil evleri, villalar, havuzlu müstakil evler olduğu gibi muhafazakar tatil köyleri de bulunmaktadır. İslami otellerde bayan ve erkekler ayrı kısımlarda denize/havuza girebilir, ayrı plajlarda güneşlenebilir ve ayrı hamam saunaları kullanabilirler. Tatil köyleri ve otellerde başkalarıyla biriyle olmak istemiyorsanız bu durumda size tahsis edilen korunaklı evlerde konaklayabilirsiniz. Ailenizle ve sevdiklerinizle Türkiye'nin en güzel bölgelerinde konumlanan muhafazakar villalarda tatil tercih edebilirsiniz.

İslami Tatil Evlerinin Özellikleri Nelerdir?

Doğayla iç içe bulunan islami tatil evleri olarak da bilinen bu müstakil evler, tek katlı veya birkaç katlı olabilir. Kalabalık ailelerin rahatlıkla kalabileceği geniş odalara sahip büyük seçeneklerin yanı sıra birkaç kişinin konaklayabileceği daha küçük evler de bulabilirsiniz. Bu konaklama biçimine hizmet eden villalar her mevsimde zaman geçirebileceğiniz şekilde dekore edilmiştir. Siz de tercihinizi ister kış mevsiminde şömineli bir evden yana ister yaz mevsiminde büyük havuzlu bir evden yana kullanabilirsiniz. Unutulmaz anılara imza atabileceğiniz bu seyahatlerinizde dilerseniz geniş teraslı müstakil evlerde ailenizle kimse sizi görmeden güneşlenebilir, dilerseniz de korunaklı havuzunuzda keyifle yüzebilirsiniz. Dini kurallara dikkat ederek vakit geçirmeyi tercih edenlerdenseniz rahatınız ve konforunuz düşünülerek dizayn edilmiş bu evleri tercih edebilirsiniz. Saunadan, bahçeye birçok farklı özelliği bulunan bu konaklama biçimleri kaliteli vakit geçirmenize yardımcı olacak farklı özellikler taşımaktadır. Herkesten uzak sadece size özel evinizde harika zaman geçirmek için birçok seçeneğiniz olduğunu unutymayın!

Helal Tatil Evleri Nerededir?

Farklı boyutlardaki içi en güzel mobilyalarla döşenmiş bu villalar ülkemizde birçok farklı bölgede bulunabileceği gibi en çok Güney Ege ve Antalya Bölgeleri'nde konumlanmaktadır. Zeytin ağaçları, pırıl pırıl denizi ve içinizi ısıtan güneşiyle Kaş, Kalkan, Fethiye bu tip konsept tatiller için ideal yöreler arasındadır. İbadetinize hiçbir şekilde mani olmayacak tatilinizi yerli ve yabancı birçok turistin ilgiyle seyahat ettiği bu bölgelerde gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. Akdeniz ve Ege'nin muhteşem doğasını ister yaz ister kış aylarında ziyaret edebilirsiniz. İslamlar, Patara ve Üzümü aileleriyle birlikte korunaklı tatil yapmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettikleri bölgeler arasındadır. Bu bölgelerde konaklamanın yanı sıra doğayla da iç içe olmak isterseniz buralara kadar gitmişken Kalkan'da Kaputaş Plajı'nın mavisini görebilir, Kaş'ın eşsiz koylarında ailenizle birlikte tekne turuna çıkabilirsiniz.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00