Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Yaz Tatili İçin Tavsiyeler

11.06.2020 15:55:00

Yaz Tatili İçin Tavsiyeler

2020 yılı, herkesin hayatında önemli bir yer edindi. Tüm dünyada birden yayılan ve insanlık tarihini şu yaşadığımız dönemler de her yönüyle etkilen korona virüs. Salgın dönemi boyunca uzun süre birçoğumuz evde kalmak zorundaydı.

Havaların ısınması ile normalleşme sürecine girdiğimiz şu dönemde tatil ihtiyacı ve rahatlama ihtiyacı oldukça fazlalaştı. Bu dönemde salgının hala devam ettiğini göz önünde bulundurarak birkaç gezi ve tatil tavsiyeleri verebiliriz.

Kaz Dağları

Kaz dağları, ormanın içinde huzur ve mutluluğu bulabileceğiniz bir noktadır. Orman ve akan suların yanında yapabileceğiniz bir kamp yaşadığımız bu dönem de beden ve ruh sağlığınıza çok iyi gelebilir. Ülkemizin akciğerleri olan Kaz Dağları Çanakkale ve Bursa arasında kalmaktadır.

Kaz Dağlarına yapacağınız yolculukta şelalelin altında serin suyun iliklerinize kadar sizi arındırdığını hissedeceksiniz. Doğa içinde yapacağınız dağ yürüyüşü aktivitesi ile ormanın kalbine yolculuk yapın ve bu ruhu hissedin.

Adrasan Koyu Antalya

Salgın döneminde mesafe ve topluluk gibi kurallar olduğu için bunları göz önünde bulundurarak daha sakin ve izole yerleri gezi tavsiyeleri olarak sizlere sunuyoruz. Bunlar dan biri de Antalya da bulunan Adrasan Koyu saklı bir cennet olarak sizlere çok iyi gelecektir. Denizin yeşille buluştuğu bu ıssız koyda ister kamp ateşinizi yakın ister denizin sularına kendinizi bırakın isterseniz de sıcacık kumlarında güneşin zevkini çıkarın.

Sedir Adası

Marmaris’e 16 km uzaklıkta bulunan bu adanın mitolojik bir hikâyesi ve tarihi bir geçmişi vardır. Bu ada için anlatılanlara göre zamanında Kleopatra ve Antonius’un birlikte bu plajda birlikte yüzdüğü söylenir.

Bu adaya geldiğiniz de denizin keyfini sıcacık kumlarında dolaşarak çıkarırken adanın tarihi kalıntılarını ve antik kentleri de gezerek tarihimize de tanıklık edebilirsiniz.

Pokut Yaylası

Karadeniz’in yaylaları deniz kum güneş üçlüsünün daha farklı bir versiyonu olarak gezilecek yerler tavsiyesinde bulunabilir. Masmavi gökyüzü tertemiz havası ve yemyeşil vadileri de seçeneklerimiz arasında olabilir.

Karadeniz’e gelmişken buralara özgü sabah kahvaltısı mıhlamayı yemeden dönmeyiniz. Yaylanın en yüksek noktasına çıktığınız da göreceğiniz ahşap evlerin yeşillikler içindeki kartpostallık görüntüleri muazzam anlar yaşatacaktır.

Eğridir Gölü Isparta

Isparta sakin ve izole bir şekilde gezip rahatlayabileceğiniz noktalardan biridir. Eğridir gölü çevresinde geçirebileceğiniz zamanlarda suyun rahatlatıcı etkisine sevdiklerinizle yapacağınız geziyle güzel dakikalar geçireceksiniz.

Isparta denilince akla gelen bir diğer şey de lavanta köyleri. Upuzun uzanan mor ve lilaya boyanmış lavanta tarlalarını görmek isteyebilirsiniz.

Oylat Vadisi Bursa

Gezi tavsiyeleri yaparken 2020 yılının pandemi salgınını göz önünde bulundurarak daha izole yerleri tercih ettiğimizi söylemiştik. Bundan dolayı bu listede bol bol orman, koy ve vadileri sizlere önerebiliriz.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bulunan oylat vadisi bol oksijeni ve yemyeşil doğası ile adeta size doping yapacak bir ortam sunmaktadır. Vadi de bulunan şelaleler ve akan buz gibi sular sizi diriltecek ve canlılık katacaktır. Ayrıca gitmişken bu vadi de bulunan kaplıcalara uğramayı unutmayın.

Antalya Demre

Noel babanın memleketi olarak da geçen Demre ilçesi Antalya da yapacağınız gezileriniz arasında bulunmayı hak ediyor. Antalya da bulabileceğiniz sakin deniz kenarlarında deniz kum güneş üçlüsünün tadını çıkarırken Demre ye gelerek tarihin en güzel en eski haline de tanıklık edebilirsiniz.

Demre’ye gelerek Myria Antik Kenti, Andiriake Antik Kentini ve taşlar içine oyulmuş ve Noel Baba olduğuna inanılan Aziz Nicolas Kilisesini gezebilirsiniz.

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00